Trápí vaše miminko rýma? V článku najdete důvody, proč pořídit nosní odsávačku hlenů!

Nosní odsávačka hlenů je v podstatě záchrana pro miminka, jelikož se sama nevysmrkají.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dospělí si s rýmou ve valné většině případů dokáží poradit, ale pro malé děti (zejména pro kojence a batolata) může být rýma příčinou neklidného spánku a dalších komplikací. To je důvod, proč by nosní odsávačka neměla chybět v základní výbavě pro vaše miminko. Miminka sama smrkat neumí a do pátého měsíce navíc dýchají pouze nosem. Na současném trhu můžete vybírat z mnoha druhů odsávaček. Maminky však nejčastěji kupují elektrické odsávačky hlenů na baterie. Jaký je důvod?

Bezpečné zařízení nebo vysoká opatrnost? Pojďme se na to podívat!

U elektrických odsávaček se díky měkkým silikonovým nástavcům vyvarujete poškození a podráždění nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné varianty odsávaček nemusí vždy zajistit bezpečnou manipulaci, a tím spíše musíte dbát na velmi opatrné zacházení.

Rady jak vybrat nosní odsávačku se vždy můžou hodit.

Využití odsávačky na velký výkon a nejen proti rýmě

Elektrické nosní odsávačky na baterie vám pomohou bojovat nejen proti rýmě a ucpanému nosu, pomáhají také při prevenci chřipky nebo v boji proti alergiím. Při koupi odsávačky oceníte také její výkon a technologické provedení. Dnešní odsávačky zvládnou až tisíc odsátí a potom lze baterie jednoduše vyměnit. Přitom jsou maximálně tiché a bezpečné.

Praktická rada pro vás i pro miminko

Díky bateriím je použití odsávačky flexibilní a vhodné na cesty. Můžete ji použít doma, na procházce, na návštěvě, u doktora i na dovolené, protože jí není potřeba zapojovat do zásuvky. Díky ergonomickému designu je navíc lehká a pohodlně uchopitelná, což oceníte u akčnějšího miminka.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka