Vyšel rodinný průvodce PLZEŇ A OKOLÍ PRO DĚTI

Také každý volný den přemýšlíte, kam vyrazíte s dětmi? Aby je výprava bavila a ještě jim něco přinesla? Pak je právě pro vás určený nový průvodce Plzeň a okolí pro děti, který vyšel v těchto dnech. Kniha přináší popis 400 míst, kam se můžete s dětmi vydat na výlet v Plzni a jejím okolí – k historickým památkám, přírodním zajímavostem, místům, která se zapsala do dějin nebo jsou prostě jen turisticky krásná a atraktivní.

Cílená propagace v Plzni

Je doplněna desítkami pověstí a legend, které se vztahují ke konkrétním místům. Publikace je rozdělena do dvanácti kapitol podle lokalit, obsahuje i doporučené trasy, tipy na dětská hřiště a prolézačky i možnosti občerstvení. Součástí knihy je 650 fotografií a12map, které usnadní plánování výletů a orientaci vterénu. Kniha je koncipována tak, aby místa byla dostupná pěšky, na kole či městskou hromadnou dopravou. Publikaci ilustrovala plzeňská výtvarnice Soňa Brabencová tak, aby byla přitažlivá pro malé čtenáře alákala je k výletům. Součástí knihy jsou také kapitoly o možnosti cyklistických výletů sdětmi vPlzni a okolí a také o základech velmi populárního geocachingu.

Starý most s.r.o. je plzeňské vydavatelství a nakladatelství, které vzniklo před 17 lety. Zado­bu své existence vydalo přes 100 vlastních děl, která se zaměřují především nare­gio­nální tématiku – knihy historických fotografií a dokumentů, průvodce, kratochvilné čtení pro děti i pro dospělé a reprezentativní fotografické publikace.

Starý most s.r.o. má tři spolumajitele, kterými jsou Ing. Petr Flachs, Petr Mazný a Zdeněk Hůrka. Na podzim 2016 vydal Starý most s.r.o. celkem osm knižních novinek.

Partnery knihy jsou Plzeňské městské dopravní podniky, Nadace 700 let města Plzně, Nadace 700 let města Plzně, Plzeňský kraj, Realitní kancelář Pubec, Nadace sportující mládeže.

288 stran, doporučená prodejní cena 299 Kč

Fotogalerie
Autor: STARÝ MOST Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    Dobrý den
    my vzdy jezdime sem http://www.nadrybnikem.eu/
    a vydame se i do plzne, tak to se budeme tesit na dalsi tipy))

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka