Vyšla nová kniha unikátních fotografií PŘÍBRAM V PROMĚNÁCH ČASU plzeňského nakladatelství Starý most

Příbram se může pochlubit po několika letech novou knižní publikací. Výjimečné dílo plné dobových fotografií pod názvem „Příbram v proměnách času“ vytvořil příbramský pedagog a spisovatel Josef Fryš. Představení knihy proběhlo včera 17. května v obchodním centru Skalka v Příbrami. Hostem této významné události byl i starosta města Příbram Jindřich Vařeka.

Jarní servisní akce AUTO CB

Představení dlouho očekávané knihy uvedl sám autor Josef Fryš společně se starostou města v prostoru u kavárny obchodního centra. „Jsem velmi potěšen, že je kniha na světě a Příbram si ji po tolika letech jistě zaslouží. Doufám, že bude příjemnou vzpomínkou pro každého,“ vysvětluje dlouholetý pedagog Josef Fryš.

Kniha uznávaného příbramského spisovatele Josefa Fryše byla k vidění i zakoupení přímo při představení knihy. Součástí odpoledního programu bylo i promítání vybraných fotografií Příbrami. Návštěvníci si navíc mohli pohovořit s autorem a hosty. Nechyběla ani autogramiáda a veřejnost si mohla první výtisky zakoupit v prodejně knihkupectví Kanzelsberger v OC Skalka. Na představení knihy a autogramiádu dorazila téměř stovka zájemců, brzy tak byly vykoupené všechny na místě dostupné výtisky knihy. V následujících dnech bude kniha v knihkupectví Kanzelsberger opět dostupná.

Spisovatel Josef Fryš již vydal několik publikací o příbramském regionu. Zatím poslední dílo Příbram v proměnách času se rodilo téměř dva roky. Knihu vydalo nakladatelství Starý most z Plzně. Publikace má 216 stran, plnobarevné provedení a obsahuje na 750 současných i historických fotografií ulic, náměstí, významných domů a staveb i připomínky příbramských rodáků a osobností.

Fotogalerie
Autor: STARÝ MOST Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka