Využijte akci firmy GALIMED na sety pro stavbu solárních elektráren se zárukou výkonu až 30 let!

Smluvní garance získání dotace na vaši FVE. Využijte akční sety s výkonem 10,65 kWh a cenou již od 144.000 Kč pro zvýhodněné kraje v ČR!

Cílená propagace v Plzni

Od konkurence se odlišujeme výhradní montáží MONOKRYSTALICKÝCH FULL BLACK PANELŮ se zárukou 20 let a se zárukou výkonu 30 let!

Využijte aktuální akční nabídku setů o velikosti 5,6 kW s akumulací do baterií o výkonu 10,65 kWh s cenou již od 159.000 Kč. Pro zvýhodněné kraje ČR dokážeme díky dotacím cenu zvýhodnit dokonce na částku již od 144.000 Kč.

Garantujeme 3 extra výhody fotovoltaiky od nás

  • Smluvně vám garantujeme získání dotace ve zvýhodněných krajích ČR. Tím pádem se cena dostává na částku již od 144.000 Kč.

  • Oproti konkurenci získáte kvalitní moderní MONOKRYSTALICKÉ FULL BLACK PANELY se zárukou 20 let.

  • Získáte záruku výkonu panelů na 30 let.

Jaké další výhody mají fotovoltaické elektrárny pro vaši firmu anebo rodinný dům?

Největší výhodou fotovoltaických elektráren na klíč jsou bezpochyby minimální náklady na energie, vytápění a ohřev vody. Ať už chcete ve své firmě či doma pokrýt aktuální spotřebu energie, nebo byste rádi využili její přebytky pro ohřev a ochlazení TUV, nabíjení elektromobilů či případné výpadky dodávek elektrické energie, vždy pro vás máme nejlepší možné řešení. Každá fotovoltaická elektrárna může být přizpůsobena aktuálním potřebám vaší domácnosti nebo společnosti.

Máme více než 11 let zkušeností se stavbou fotovoltaických elektráren na klíč

Společnost GALIMED s.r.o. je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor. Proces dodávky zajišťuje nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství. Společnost spolupracuje se špičkami v oboru výstavby a realizace projektů obnovitelných zdrojů a sama provozuje několik fotovoltaických elektráren. 

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte nás!

GALIMED s.r.o. - specialista na fotovolatiku v Plzni

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň 

E-mail: kremen@galimed.cz

Mobil: +420 721 878 610

FB: galimedenergy

Instagram: @galimedenergy



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka