YC (YOUR CHOICE) SPECIÁLNÍ EDICE SILNIČNÍCH KOL 2019

Pro sezónu 2018 jsme na počest konání Mistrovství světa v silniční cyklistice v norském Oslu vytvořili REACTO SPECIAL EDITION „Nordic Lights“ a pro sezónu 2019 jsou naší speciální edicí kola z řady YC – YOUR CHOICE.

Jarní servisní akce AUTO CB

Řada YC je vybavena high-end komponenty jako jsou karbonová kola VISION, karbonové kliky FSA a mechanická sada Dura Ace

Značka MERIDA každoročně usiluje nabídnout svým zákazníkům něco unikátního, něco kde se snoubí nejnovější technologie s inovacemi.
YC značí YOUR CHOICE (tvůj výběr) a zdůrazňuje, že různí jezdci mají rozdílné priority a dívají se po kolech s jinými (někdy opačnými) vlastnostmi. Navíc, dnešní trh je, co se týče některých témat, stále rozdělený. Co je lepší volbou? Aero nebo ultralehký rám? Silniční kolo s diskovými brzdami nebo jsou ráfkové brzdy stále dostačující?
Úlohou kol ze speciální edice YC není tyto otázky zodpovědět. Jednoduše dávají zákazníkovi na výběr, jestli sáhne po superlehké SCULTUŘE s ráfkovými brzdami nebo vzduch protínajícímu REACTU se silnými diskovými brzdami….volba je na něm. Barevné schéma obou kol je založeno na solidní barvě černého opálu v kombinaci s lesklou třpytivou tmavě modrou a unikátní grafikou, která podtrhuje jejich mírně protiřečící si charakter. Specifikace jsou zvoleny se záměrem vytvořit model ve skvělém poměru cena vs. výkon. 
Výběr je teď na vás!

  • REACTO YC EDITION – MODERNÍ INTERPRETACE: Vybaven hydraulickými diskovými brzdami, futuristickým aero REACTO rámem a podtržen grafickým schématem, které je ovlivněno sci-fi filmy, jako např. „TRON“. Rám: REACTO CF2 STI-Shifter: ULTEGRA 8020 (mechanical shifting, hydraulic brake) Brzdy: ULTEGRA 8020 flat-mount Zadní a přední přehazovačka: DURA ACE 9100 Kola: Vision SC 55DB CARBON Kliky: FSA SL-K Light CARBON Řídítka: Metron 4D Flat CARBON

  • SCULTURA YC EDITION – „KLASICKÁ INTERPRETACE“: Vybavena ráfkovými brzdami Dura Ace a ultralehkým SCULTURA rámem. Klasické linie jsou zdůrazněny nadčasovým barevným provedením a grafikou, pro kterou byli inspirací vinuté horské silnice a údolí. Rám: SCULTURA CF2 STI-Shifter: DURA ACE ST-9100 (mechanical) Brzdy: DURA ACE BR-9100 Zadní a přední přehazovačka: DURA ACE 9100 Kola: Vision SC 40 CARBON Kliky: FSA SL-K Light CARBON Řídítka: SL-K Compact CARBON Sedlovka: MERIDA S-Flex CARBON

Provozujeme e-shop, kamenné prodejny i velkoobchodní sklad

Máte dotaz k nákupu jízdního kola MERIDA? Kontaktujte nás! Provozujeme síť kamenných prodejen, eshop i vlastní velkoobchodní sklad.

Naše provozovny

  • Cyklo prodejna Chotěšov

  • Cyklo prodejna Plzeň

  • Cyklo prodejna Klatovy

  • Cyklo prodejna Stříbro

  • Velkoobchodní sklad Zbůch

Užitečné kontakty

E-mail: CYKLOSERVEX@VOLNY.CZ
Telefon: +420 377 900 990
Mobil: +420 739 064 703
Přidejte se k nám na FACEBOOK
!

Fotogalerie
Autor: CYKLOSERVEX Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka