Zdařilá rekonstrukce měšťanského domu č.1 v Horšovském Týně

Horšovský Týn je mezi turisty známý především díky hradu a zámku, který je zařazen mezi národní kulturní památky. Za zmínku ale také stojí další nově rekonstruovaná historická budova - měšťanský dům č. 1.

Cílená propagace v Plzni

Měšťanský dům č.1 v Horšovském Týně prošel rekonstrukcí a vypadá opravdu skvěle. Na budově můžete obdivovat repliky historických oken a rekonstruované vchodové dveře. Uvnitř této historicky významné budovy došlo také k rekonstrukci interiérových dveří a dalších prvků (viz. fotogalerie).
 
Vybavení historické budovy - původní okna a dveře rekonstruovala firma Truhlářství ZAJDA - REKONSTRUKCE PAMÁTEK se sídlem v západočeském městě Stříbře. Konkrétně šlo o zkušený tým truhlářů Stanislava Zajíčka, který má bohaté zkušenosti s rekonstrukcemi památek v ČR.

Specialisté na rekonstrukce dřevěných prvků historických budov

Zmíněná firma se zabývá rekonstrukcí památkových objektů a další zakázkovou výrobou dle přání zákazníků. Vyrábí dřevěná okna (i atypická pro historické budovy, hrady, zámky, měšťanské domy), dveře z masivu i dýhované, dřevěná schodiště a zábradlí, nábytek z masivu do všech místností (i do historických chodeb, knihoven, jídelen, zámeckých salónků a podobně).

Truhlářství ZAJDA dodává vybavení interiérů do kanceláří, restaurací, barů, kostelů, klášterů a dokáže vyrobit originální, historické dveře podle předlohy (z archivu, podle historické fotodokumentace a podle vzoru). Vyrábí také balkonové dveře, dveře pro schodiště, realizuje půdní vestavby (zkušení truhláři dokáží rekonstruovat půdu v historickém objektu či památce).

Bohaté zkušenosti s opravou památek

Truhlářství ZAJDA se podílí na rozsáhlé opravě na jedné z nejvýznamnějších pamětihodností v Čechách, v premonstrátském klášteře Teplá u Toužimi, kde s přestávkami pracují na rekonstrukci dřevěného vybavení již několik let.  Dále speciální truhlářské služby zajišťují od roku 2002 v Klášteře Panny Marie v Novém Dvoře u Dobré Vody v západních Čechách.

Tím ale výčet zkušeností s rekonstrukcemi památek nekončí. Dlouhodobě spolupracují také s Památkovým ústavem v Plzni a mezi referenční zakázky můžeme zařadit také rekonstrukci Strahovského kláštera v Praze anebo rekonstrukci památkových objektů v klášteře Plasy, v kostele v Bezdružicích, na městské radnice ve Stříbře a také se podíleli na rekonstrukci známých historických objektů, jako je například kostel sv. Mikuláše a kaple Loreta v Boru u Tachova a další památky v Mariánských Lázních a Karlových Varech.

Kontakt na specializované truhlářství pro rekonstrukce památek

Telefon: +420 374 627 777 (6:00 - 15:30 hod.) či mobil +420 603 552 243
Kontaktní adresa: 349 01 Stříbro, Americká 1447 (Plzeňský kraj)
E-mail: zajicek@truhlarstvizajda.cz
Web: http://www.truhlarstvizajda.cz/

Fotogalerie
Autor: Rekonstrukce památek truhlář Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka