Brzy vyjde kniha Kriminální případy a aféry z Plzně a okolí

Za 8 dní to sklapne!? V pátek 18. září vychází nová kniha nakladatelství Starý most "Kriminální případy a aféry z Plzně a okolí. Od roku 1377!" Kniha připomíná kriminální případy, aféry či skandály, kterými svého času žila Plzeň a její okolí. Současní archiváři a novináři vybrali z archivů a dobového tisku případy od 14. století do současnosti. Hrdelní pře, společenské a politické aféry, ale i drobné lapálie, o nichž se zachovaly informace v archivech a dobovém tisku.

Cílená propagace v Plzni

Případy, které řešili rychtáři, kriminální radové, c. k. policajti, příslušníci gestapa, Veřejné bezpečnosti i policisté po roce 1989. Publikace připomene historii a atmosféru Plzně a blízkého okolí v různých epochách z dosud opomíjeného pohledu.

Pokud chcete mít knihu s bonusem, pošlete svou předobjednávku na e-mail vydavatel@starymost.cz do 18. září. Napište o kolik knih máte zájem a se zaslaným kódem (obdržíte 18. 9. 2020) objednejte zvolený balíček v našem e-shopu. Vybírat můžete z těchto balíčků:

    Kriminální příběhy... + poukaz na slevu v hodnotě 50 Kč,

    Kriminální příběhy... + kniha Věznice borská za polovinu ceny,

    Kriminální příběhy... + kniha Toulky zaniklou Plzní II. za polovinu ceny.

Pošlete svou předobjednávku na e-mail vydavatel@starymost.cz do 18. září 2020, napište o kolik knih máte zájem a se zaslaným kódem objednejte zvolený balíček v našem e-shopu. Více info https://www.starymost.cz/aktuality/predobjednejte-si-novou-knihu-kriminalni-pribehy-ziskejte-bonus

Fotogalerie
Autor: STARÝ MOST Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka