Další úspěch CPOS Město Touškov – získání Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost za rok 2020

I když byl rok 2020 nejen díky pandemii poměrně náročný, přesto se organizace snaží neustále zlepšovat pro své klienty i zaměstnance. A tak po splnění požadavků plného modelu Excelence, kdy jsme v roce 2019 získali čtyři hvězdy v hodnocení kvality a ocenění (certifikát je platný 3 roky), bylo na řadě poohlédnout se po dalším odvětví ke zlepšení. Zapojili jsme se do programu Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost.

Jarní servisní akce AUTO CB

    Cílem zpětné zprávy hodnotitele je rozvoj organizace v oblasti společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje, tedy zlepšování organizace. Měřítkem úspěšnosti organizace je úspěšnost v získávání klientů, využívání moderních nástrojů fundraisingu, financování z ESF, dotačních titulů a úspěšná komunikace se zainteresovanými stranami. Posláním organizace je zachovat jedinečnost každého uživatele a podporovat ho v takovém rozsahu, aby mohl zůstat ve svém přirozeném prostředí a zachovat si tak soukromí, navyklý způsob života i svoje společenské zázemí. Naše organizace má nastavené postupy a kodexy, ukazující na odpovědnost vedení vůči vlastní organizaci, klientům a ostatním zainteresovaným stranám. Odborná způsobilost a lidský přístup je zde zásadním prvkem. Organizace bude oceněna za umístění mezi prvními třemi účastníky ve své kategorii.

    Pořádání Národních cen České republiky má dnes již více než dvacetiletou tradici. Tato tradice nebyla porušena ani ve složitém období probíhající koronavirové pandemie. Národní cena České republiky za společenskou odpovědnost se zaměřuje na kategorie NC ČR za CSR: Digitální stát (veřejný sektor), Byznys (soukromý sektor – výroba aslužby), Chytré inovace (vzdělávání, věda a výzkum).

Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka