Děti ve školkách vystřídali řemeslníci

Mateřské školy na území centrálního plzeňského obvodu jsou sice nyní bez dětí, ale o to intenzivněji se obvod věnuje nutným opravám a údržbě jejich budov. V 55. Mateřské škole v Mandlově ulici se ve středu 24. března začalo s čištěním fasády a zároveň opravou havarijního stavu vodovodní p...

Cílená propagace v Plzni

Mateřské školy na území centrálního plzeňského obvodu jsou sice nyní bez dětí, ale o to intenzivněji se obvod věnuje nutným opravám a údržbě jejich budov. V 55. Mateřské škole v Mandlově ulici se ve středu 24. března začalo s čištěním fasády a zároveň opravou havarijního stavu vodovodní přípojky.
                             „Opravám a rekonstrukcím ve školkách jsme se vždy nejvíce věnovali v letních měsících, kdy byl v těchto zařízeních omezený provoz. Současná situace, kdy jsou školky zavřené, nám dovolila nutné práce zahájit už nyní. Začali jsme v 55. Mateřské škole s čištěním fasády, a to poprvé metodou vysokotlakého čištění horkou vodou. Už teď je patrné, že tato technologie má skvělé výsledky. Pokračovat pak budeme aplikací ochranného nátěru na fasádu budovy,“ říká první místostarosta Městského obvodu Plzeň 3 Petr Baloun.                            Dělníci se v areálu školky pustili ale také do opravy havarijního stavu vodovodní přípojky, která zde funguje už 50 let. „Přípojka byla ve velmi špatném stavu a v případě, že bychom s opravou nezačali co nejdříve, hrozilo odpojení od vodovodního řadu,“ doplňuje první místostarosta a dodává, že oprava vodovodní přípojky bude dokončena v průběhu tohoto týdne.                                                                                                             I. místostarosta Petr BalounV plánu jsou v následujících měsících také další opravy, a to například rekonstrukce letní a malé terasy ve 24. Mateřské škole ve Schwarzově ulici, rekonstrukcí projdou jídelní výtahy v 27. Mateřské škole v Dvořákově ulici, a v 70. Mateřské škole ve Waltrově ulici čekají na opravu a nový nátěr evakuační schodiště. Celkem jsou v rozpočtu na opravy a rekonstrukce vyčleněny téměř čtyři miliony korun. 

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka