Dětské dopravní hřiště v Bolevci je opět v provozu

Dětské dopravní hřiště, které se nachází v objektu 1. ZŠ v Plzni-Bolevci, je od dubna opět otevřené. Hřiště je přístupné veřejnosti od pondělí do pátku od 15 do 18 hodin a během víkendů a svátků ve školním roce od 14 do 18 hodin. V červenci a srpnu je pak otevírací doba od 14 do 19 hodin. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

Dětské dopravní hřiště, které se nachází v objektu 1. ZŠ v Plzni-Bolevci, je od dubna opět otevřené. Hřiště je přístupné veřejnosti od pondělí do pátku od 15 do 18 hodin a během víkendů a svátků ve školním roce od 14 do 18 hodin. V červenci a srpnu je pak otevírací doba od 14 do 19 hodin.
Na dětském dopravním hřišti. Foto: SVČ RADOVÁNEKDěti se na hřišti naučí základy jízdy v běžném provozu, chůzi po chodnících, přecházení ulic a řadu dalších potřebných dovedností souvisejících s bezpečností silničního provozu. Na dopoledne je možné objednat vzdělávací program pro mateřské a základní školy.Cyklistická kola, koloběžky a odstrkávadla je možné za poplatek zapůjčit přímo na místě, děti však musí být vybaveny vlastní cyklistickou helmou. Vchod na hřiště je z Tachovské ulice od konečné zastávky tramvaje č. 1. Provoz a výuku na hřišti zajišťuje pro městský obvod Plzeň 1 Středisko volného času RADOVÁNEK. Více informací a objednávky u koordinátorky hřiště Ivany Jeslínkové (777 495 751).

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka