Jak děti vidí léto. Jednička zve na velkou výstavu obrázků

V kavárně MIMI caffé na Vinicích byla ve středu 29. června zahájena výstava obrázků s názvem Namaluj léto. Na ní jsou k vidění díla od dětí, které na Jedničce bydlí nebo zde navštěvují školu. Do soutěže, kterou na jaře vyhlásil první plzeňský obvod, se zapojilo téměř 70 dětí. Výstava bude v kavárně k vidění přes celé ...

Cílená propagace v Plzni

V kavárně MIMI caffé na Vinicích byla ve středu 29. června zahájena výstava obrázků s názvem Namaluj léto. Na ní jsou k vidění díla od dětí, které na Jedničce bydlí nebo zde navštěvují školu. Do soutěže, kterou na jaře vyhlásil první plzeňský obvod, se zapojilo téměř 70 dětí. Výstava bude v kavárně k vidění přes celé léto.
Autoři nejzdařilejších obrázků: Jan Zahradník, Marie Juřková, Ema Krpálková a Sára Hájková. Všichni převzali od prvního městského obvodu ocenění a pamětní list.Soutěž byla určena dětem do 10 let, přičemž více obrázků přišlo tentokrát od dětí z mateřských škol. Vedení prvního městského obvodu vybralo zdařilé obrázky od čtveřice autorů, kterým během zahájení výstavy předalo věcné ceny. „Ocenění jsme předali Sáře Hájkové a Emě Krpálkové, které navštěvují třídu Včelích medvídků v 81. MŠ na Vinicích, dále osmileté Marušce Juřkové, která navštěvuje 3. B na 7. ZŠ, a devítiletému Janu Zahradníkovi, který chodí do 3. A na Bolevecké ZŠ,“ uvedla místostarostka prvního městského obvodu Ilona Jehličková.Děti z Jedničky se letos zapojily již do třetí výtvarné soutěže vyhlášené prvním městským obvodem. „První byla zaměřená na masopust, druhá na jaro a Velikonoce, třetí na léto. Mám radost, že ze všech soutěží se podařilo připravit výstavu. Tenhle rok už nám prošlo rukama téměř šest stovek obrázků,“ doplnila starostka Jedničky Helena Řežábová. První výstava byla k vidění na statku U Matoušů v Bolevci a druhá v MIMI caffé na Vinicích, kde jsou obrázky vystaveny i nyní.Děti z prvního městského obvodu se mohou těšit i na další výtvarné soutěže. Obvod o nich bude včas informovat prostřednictvím svých facebookových a webových stránek.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka