Jednička motivuje pejskaře k úklidu exkrementů. Sáčky dostanou na třech místech

Na třech místech prvního plzeňského obvodu jsou nyní k dispozici sáčky na psí exkrementy pro pejskaře z Jedničky. Ti byli doposud zvyklí si vyzvedávat sáčky na recepci úřadu prvního plzeňského obvodu v aleji Svobody 60. Sáčky jsou nově k dispozici také na služebně městské policie na Vinicích v Brněnské ulici a v&...

Cílená propagace v Plzni

Na třech místech prvního plzeňského obvodu jsou nyní k dispozici sáčky na psí exkrementy pro pejskaře z Jedničky. Ti byli doposud zvyklí si vyzvedávat sáčky na recepci úřadu prvního plzeňského obvodu v aleji Svobody 60. Sáčky jsou nově k dispozici také na služebně městské policie na Vinicích v Brněnské ulici a v Kavárně K v revitalizovaném vnitrobloku Krašovská.
Sáčky jsou k dispozici nejen na úřadu prvního plzeňského obvodu. Foto: ÚMO Plzeň„Věříme, že všichni majitelé psů využijí nabídky a pomohou se sběrem psích exkrementů a jejich ukládáním do odpadkových košů nebo do nádob na domovní odpad k udržení čistoty v obvodu,“ uvedla vedoucí Odboru životního prostředí a dopravy ÚMO Plzeň 1 Romana Tomašuková.Na úřadě je možné sáčky vyzvednout v pracovních dnech – v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8 do 16 hodin a v pátek od 8 do 15:30 hodin. Na vinické služebně strážníků taktéž v pracovních dnech od 8 do 17 hodin a v Kavárně K během otevírací doby. Sáčky jsou na uvedená místa pravidelně zaváženy.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka