Kam na nejlepší pizzu v Plzni?

Máte chuť na vynikající horkou a voňavou pizzu? Vyzkoušejte plzeňskou pizzerii ANTICA, kde mají originální kamennou pec z Itálie!

Jarní servisní akce AUTO CB

Antica je pohodová pizzerie s originální italskou pecí!

Chcete si objednat pizzu přesně podle svých představ a chutí? Plzeňská pizzerie Antica s originální italskou pecí je tím pravým místem pro vás! Labužníkům a fanouškům italské pizzy nabízí různé druhy pizzy o průměru 32 cm. Rádi a téměř na počkání vám upečou pizzu se sýrem, šunkou nebo s kuřecím masem.

Chcete přidat do pizzy žampiony nebo salám či klobásu? Žádný problém! Můžete si objednat a ochutnat jakékoliv kombinace ingrediencí. Máte rádi tuňákovou pizzu nebo vegetariánskou? Vše záleží jen na vás!

Rozvoz pizzy po Plzni zdarma!

Pizzerie Antica se nachází blízko centra Plzně a zajišťuje rozvoz pizzy po Plzni a blízkém okolí. Teplou a výbornou pizzu vám dovezou domů nebo do kanceláře, na firemní akci či na jakoukoliv adresu v Plzni. Rozvoz pizzy a jídel z meníčka je v Plzni a okolí do 7 km ZDARMA. Cena dovozu jídla na delší vzdálenosti je 20 - 50 Kč dle vzdálenosti od restaurace.

Rychlá online objednávka pizzy v e-shopu PlzeňskáPizza.cz

Pizzu ale také pochoutky z masa, steaky či těstoviny si můžete rychle a pohodlně objednat on-line na adrese www.plzenskapizza.cz nebo telefonicky na čísle +420 377 222 228.

Pizzerie a Pension Antica Plzeň

Prokopova 34, Plzeň 30115

Telefon - restaurace:  +420 377 222 228

Email: info@pension-antica.cz

Facebook: facebook.com/anticaplzen

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.12.2015 13:09



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka