LAND ROVER DISCOVERY CZECH LIMITED PACK

MOTOR SDV6 A ZVÝHODNĚNÍ AŽ 350 000 Kč* Terénní legenda Discovery, je asi nejoblíbenější model Land Roveru v Čechách a proto jsme připravili speciální edici, díky které si můžete pořídit parádně vybavené auto a ušetřit přes třista tisíc!

Cílená propagace v Plzni

Forma, funkce a příkladné úrovně propracovanosti společně vytvářejí jeden z dosud nejpůsobivějších vozů značky Land Rover. Síle a terénním schopnostem, které jsou jeho přirozenou součástí, jsou rovnocenným partnerem pouze jeho výrazný, moderní vzhled a atraktivní luxusní prvky.

Výhodná nabídka platí pouze pro omezený počet skladových vozů do konce roku. Neváhejte a rezervujte si předváděcí jízdu nebo si napište o kalkulaci Discovery za cena od 1 783 628 Kč včetně DPH...

REZERVUJTE SI JÍZDU >

SPECIFIKACE VOZU

Motorizace SDV6 (306 k), 8st automatická převodovka, pohon všech kol

VÍCE O DISCOVERY

HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

  • LED světlomety s LED signaturou

  • 20" kola z lehké slitiny s 5 dvojitými paprsky, Style 5011

  • Zadní parkovací kamera

  • Bezklíčkový přístupový systém

  • Elektricky výklopné vnitřní víko zavazadlového prostoru


  • Audiosystém Meridian™ o výkonu 380 W s 11 reproduktory včetně subwooferu

  • 10,2" dotyková obrazovka

  • Navigační systém InControl Touch Pro

  • Cold Climate Pack

  • Metalický lak karoserie

  • Podélné střešní nosiče

  • Tažné zařízení odnímatelné


LED SVĚTLOMETY

Propracovaná LED světla byla zkonstruována tak, aby obepínala boky vozu. Díky tomu jsou lépe vidět ukazatele směru, což přispívá ke zvýšení bezpečnosti.

TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ ODNÍMATELNÉ

Díky nejvyšší přípustné hmotnosti přívěsu až 3 500 kg jsou schopnosti modelu Discovery výrazně lepší než u jiných vozů.

PODÉLNÉ STŘEŠNÍ NOSIČE

Střešní ližiny jsou navrženy a zkonstruovány z hliníku a jejich upevnění zaručuje optimální rozložení hmotnosti (přibližně 75 kg). Ližiny umožňují snadnou montáž příčných střešních nosičů do předem připravených poloh.

TOUCH PRO

Nová generace hardwaru a softwaru systému Touch Pro posouvá úroveň konektivity a zábavy v modelu Discovery na nejvyšší možnou úroveň. Dotyková obrazovka s úhlopříčkou 10" a vysokým rozlišením zajišťuje rychlé, plynulé připojení a přehledné zobrazení informací.

ELEKTRICKY OVLÁDANÉ VNITŘNÍ VÍKO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU

Model Discovery je vybaven inovativním elektricky ovládaným vnitřním víkem zavazadlového prostoru značky Land Rover, které po vysunutí vytvoří plochu využitelnou při společenských a sportovních akcích, a současně poskytuje větší ochranu před nepříznivým počasím. Tato plocha také umožňuje snadnější nakládání a slouží jako zajišťovací prvek, když je zavazadlový prostor plný.

VYHŘÍVANÁ SEDADLA

Díky možnosti vyhřívaných sedadel se na dokonalé zážitky z jízdy můžete těšit po celý rok. Prostřednictvím dotykového displeje lze nezávisle nastavovat preferovanou teplotu sedadla řidiče a spolujezdce.

 

 

 

*Původní cena vozu Land Rover Discovery SDV6 HSE s výbavou na přání: 2 133 628 Kč, akční cena již od 1 783 628 Kč včetně DPH. Nezávazné cenové doporučení, neslouží jako nabídka k uzavření kupní smlouvy. Platí pro skladové vozy modelového roku 2019 při uzavření kupní smlouvy/převzetí vozu a registraci do 31. 12. 2019 u všech participujících prodejců Land Rover. Nelze kombinovat s dalšími prodejními akcemi.

Land Rover Discovery SDV6 - spotřeba paliva v l/100 km: od 7,5 (komb.); Emise CO2 v g/km: od 197.

Ilustrační fotografie.


Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 28.11.2019 14:42



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka