Místo Mikuláše nadělovalo ve školkách dárky vedení Trojky

Do Mikuláše ještě pár dní zbývá, děti z mateřinek třetího plzeňského obvodu se ale můžou těšit z nadílky už nyní. Již tradičně jim totiž místo anděla, čerta a Mikuláše předává dárečky vedení „Trojky“. To bude objíždět všechny své mateřské školy celkem tři dopoledne. Začalo v úterý 29. listopadu.    ...

Cílená propagace v Plzni

Do Mikuláše ještě pár dní zbývá, děti z mateřinek třetího plzeňského obvodu se ale můžou těšit z nadílky už nyní. Již tradičně jim totiž místo anděla, čerta a Mikuláše předává dárečky vedení „Trojky“. To bude objíždět všechny své mateřské školy celkem tři dopoledne. Začalo v úterý 29. listopadu.                                                                           Čokoládové kalendáře předávají (zleva) Ondřej Ženíšek, Ladislav Nový, Pavel Šrámek a David Procházka.A byly jste hodné, děti? S touto otázkou chodí začátkem prosince většinou Mikuláš. „Ten ale všechny mateřské školy obejít nezvládá. Poprosil proto, jestli bychom ho nemohli zastoupit a nadílku vám od něj předat. Tak jsme tady,“ vysvětluje dětem z 24. MŠ starosta MO Plzeň 3 David Procházka.                                                                                                                       Děti z 22. mateřské školy se na nadílku těšily.Domluvenou scénku s ním hrají i všichni tři místostarostové – Pavel Šrámek, Ondřej Ženíšek a Ladislav Nový. Odpovídají bez váhání, dnes už je to jejich šestá štace. „Také nám Mikuláš říkal, že se máme zeptat, jestli jste děti nezlobily," pokračuje Ondřej Ženíšek a odpovědí je mu hlasité NE!                                                                                    Společně s dětmi si zahrálo i vedení třetího obvodu (zleva) Pavel Šrámek a David Procházka.„Tak to bychom potřebovali ještě slyšet nějakou hezkou básničku nebo písničku, pokud ji tedy umíte,“ přeje si I. místostarosta Pavel Šrámek. Děti ji samozřejmě umí, a dokonce je o čertech. Společně s vedením obvodu si pak ještě zazpívaly známé Rolničky doprovázené perkusovými nástroji a na piano je doprovodila ředitelka školky Lenka Kůsová.                                                                                                                  Děti starostovi slíbily, že budou hodné. Ruku na to!                                    A protože je třeba se ujistit, jestli si děti nevymýšlely a opravdu hodné byly, přichází na řadu kouzelná kravata, kterou si při této příležitosti uvázal kolem krku starosta. Na odpověď, že ano, se rozezní. „Hrající kravata nikdy nelže, je to v pořádku,“ potvrzuje pravdivost dětských slov David Procházka.                                                                                                                        Každá mateřinka dostala od obvodu dárky.Nezbývá než zatleskat, pochválit a předat čokoládové adventní kalendáře a další dárečky. „Tato školka od nás dostala ozvučné barevné trubky, kdy každá barva reprezentuje jinou výšku tónu. Dárky jsou ale různé. Ve 22. MŠ jsme zase nadělili hry, které děti naučí poznávat barvy i tvary,“ říká Ladislav Nový.                                                   
                                                                                                                        Každé dítě dostalo čokoládový adventní kalendář. S prázdnýma rukama nezůstaly ani paní učitelky, pro které mělo vedení třetího obvodu připravené růže. Samozřejmě až poté, co děti potvrdily, že také nezlobily. Zbývající mateřinky, na které se zatím nedostalo, se mohou na návštěvu s nadílkou těšit ve středu a ve čtvrtek.                                                                              Paní učitelky si za to, že se o děti vzorně starají, vysloužily růži. Na snímku ji předává Ladislav Nový.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka