Na poslední předprázdninové setkání s vedením obvodu na Nové Hospodě přišla stovka občanů

Na poslední červnové setkání s občany se vedení centrálního obvodu v rámci sezóny letních akcí Na špekáček s Trojkou vypravilo v úterý 18. června na Novou Hospodu. I tentokrát bylo velmi teplé počasí, přesto akci navštívilo letošní rekordní množství místních občanů, rovná stovka.

Cílená propagace v Plzni

Ti si přišli opéct špekáček, poslechnout příjemnou country muziku v podání kapely The Bowře, ale hlavně si popovídat se zástupci vedení obvodu, tedy starostou Davidem Procházkou a I. místostarostou Petrem Balounem o životě na Nové Hospodě a nejen tam.

„Setkání s občany v areálu Sokola jsou vždy příjemná a mají úžasnou atmosféru. Překvapilo nás a zároveň potěšilo, že si sem našli cestu i občané z jiných částí našeho obvodu“, shodují se oba představitelé.

Tak jako při minulých setkání s občany ve Skvrňanech, na Valše, Borech a v Radobyčicích vedení obvodu spolu se zástupci Městské policie Plzeň nasbíralo podněty od místních, ale i „přespolních“.

„Dostali jsme opět mnoho zajímavých podnětů, které nyní buď sami, nebo s dalšími úřady budeme řešit. Jednalo se například o stížnosti na parkování kamionů na výjezdu z Nové Hospody, připomínky k MHD, k výstavbě nových parkovacích míst, chodníků a dětských hřišť či připomínky k veřejnému pořádku“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

„Právě lidé z jiných částí obvodu nás upozorňovali na problémy v centru města, např. na nepořádek, problematiku parkování, potíže s vysokými nájezdy na cyklostezky či celkový stav Centrálního autobusového nádraží“, doplňuje Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Setkávání s občany obvodu při táboráku v tomto pololetí sice skončilo, ale již v září budou následovat ještě dvě setkání, a to 10. září s občany Výsluní v Českém údolí a 17. září s obyvateli Skvrňan v parku Na Okraji.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
21.06.2019 07:47




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka