Nejlepší kočárky do města aneb dopřejte svému dítěti komfort na procházkách

Při koupi kočárku do města potřebujete zohlednit jejich váhu a praktičnost pro pohodlný pohyb v městském prostředí. Budete muset zvládnout nástrahy nerovností terénu, ale i vysoké požadavky na bezpečí dítěte. Našli jsme nejlepší kočárky do města, které současný trh nabízí.

Cílená propagace v Plzni

Vysoké požadavky je třeba splnit

Kočárek pro vlastního potomka představuje prostor, ve kterém se bude naše dítě pohybovat několik prvních měsíců svého života. Rozhodně tak není na místě příliš šetřit. Vysoké požadavky na praktičnost, ovladatelnost i bezpečnost, by měly být rozhodně splněny. Opřít se můžete například o nezávislý test a hodnocení kočárků, který vám pomůže se lépe rozhodnout. Budete si tak jisti, že je vámi vybraný kočárek nejen designově zajímavý a moderní, ale především pohodlný a bezpečný pro dítě.

Nezávislý srovnávač pomůže se správným výběrem

Než se pustíte do nákupu kočárku, je dobré si projít recenze a srovnávací weby. My jsme procházeli nejlepší kočárky podle webu Rankito.cz a objevili jsme nejlepší kousky v každé kategorii. Podívejte se na to nejlepší, co na současném trhu naleznete, a to ve všech kategoriích.

Nejlepší kombinované kočárky do města

Mezi nejlepšími kombinovanými kočárky do města se na prvním místě umístil Britax Go Big 2, držitel certifikace TUV GS, na druhé příčce se letos umístil kočárek ABC Design Viper 4, a třetí příčku drží kombinovaný kočárek Gmini Grand. Všechny tyto kočárky se vyznačují bezpečnými koly, pětibodovým systémem pásů, ale také možností kočárek polohovat a rychle jej v případě potřeby složit.

Nejlepší sportovní kočárky

U sportovních kočárků při pohybu ve městě nejvíce oceníte jejich nízkou hmotnost, výbornou manévrovatelnost, a také kvalitní kolečka i odpružení. Naprostou nutností by pak mělo být možnost složit kočárek jednou rukou, protože právě toto potřebujete, když se přepravujete autem nebo městskou dopravou a musíte se postarat o dítě i o kočárek. Několik naklápěcích poloh, které umožňují dostatek pohodlí i spícímu dítěti, by měla být samozřejmost. Nejlépe se umístily kočárky Joie Litetrax 4, Britax B-Motion 4 Plus a MOON Sport JET-R.

Nejlepší kočárky pro dvojčata

Čekáte dvojčátka? V tom případě vás jistě bude zajímat, jaké kočárky se umístily ve srovnávači na předních pozicích. U dvojčat je samozřejmě nárok na odolnost a kvalitu provedení ještě více markantní, dalším důležitým bodem při hledání vhodného kočárku je i jeho celková šířka. I zde jsou ale skvělá vozítka – například Hauck Roadster Duo SLX je pouze 76 centimetrů široký a pohodlně jej složíte jednou rukou. Kočárek ABC DESIGN CIRCLE TANDEM zase například dětem nabízí průhledná okna na stříšce.Nabídka městských kočárků je široká. Než si vyberete, podívejte se na nezávislé testy přímo u té kategorie, která vás zajímá.

Zdroj obrázku: LightField Studios / Shutterstock.com

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka