Ocenění Design & Innovation Award pro kolo MERIDA MISSION CX

Nový MISSION CX je ve skvělé společnosti nejen proto, že následuje nový ONE-TWENTY 9.8000 na seznamu oceněných s titulem Design & Innovation Award 2019, ale také drží krok s modely REACTO 8000-E a eONE-SIXTY 900-E kteří získali ocenění v roce 2018 a 2017.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nové MISSION CX kombinuje plnohodnotné závodní geny s dlouhým seznamem funkcí, které z něj dělají sofistikované kolo na každý den

Zkratka ve jménu MERIDA MISSION CX 8000 říká všechno: cyklokros je mise - ale kolo zvládne mnohem víc než jezdit po bahně a cross country. Při modelu MISSION MERIDA představuje rám s certifikátem UCI, připraven pro každodenní dojíždění do zaměstnání. Nejen, že máte možnost montáže blatníků, ale také nabízí dostatek prostoru pro objemné pneumatiky a chodidla.Obzvlášť ti, kteří dojíždějí každý den do práce ocení svobodu toho, že se vyhnou kontaktu pneumatiky předního kolesa s tretrou, zatímco závodníci s cyklokrosem budou rádi, že se mohou vzdát odnímatelného můstku zadní stavby. Vlastnosti, jako jsou kabely s vnitřním vedením s chytrým designem vstupů a páky vysouvacích pevných os, zajišťují velmi čistý vzhled.

Pokud chcete jen jedno kolo po celý rok a nechcete se věnovat pouze jedné disciplíně, získáte zde zajímavou možnost: všestranný závodní geny, které se především těší sportovním jezdcům.

Provozujeme e-shop, kamenné prodejny i velkoobchodní sklad

Máte dotaz k nákupu jízdního kola Merida? Kontaktujte nás! Provozujeme síť kamenných prodejen, eshop i vlastní velkoobchodní sklad.

Naše provozovny

  • Cyklo prodejna Chotěšov
  • Cyklo prodejna Plzeň
  • Cyklo prodejna Klatovy
  • Cyklo prodejna Stříbro
  • Velkoobchodní sklad Zbůch

Užitečné kontakty

E-mail: CYKLOSERVEX@VOLNY.CZ
E-shop: www.cykloservex.cz
Telefon: +420 377 900 990
Mobil: +420 739 064 703
Přidejte se k nám na FACEBOOK
!

Autor: CYKLOSERVEX Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka