Pořiďte si na Vánoce kapříka a rovnou i novou vanu

Chcete si nadělit k Vánocům novou vanu? Rádi vám pomůžeme!

Cílená propagace v Plzni

Jakou vanu si pořídíte k vánočnímu kaprovi? Zabudovanou nebo volně stojící?

O základní volbě typu vany do značné míry rozhoduje prostor, který máte ve své koupelně k dispozici. Naše aktuální nabídka van je natolik rozmanitá, že i do rozměrově skromnější koupelny vám pomůžeme vybrat vanu, která plně vyhoví vaší představě i nárokům na údržbu. Prohlédněte si vany volně stojící i modely určené k zabudování.

Do módy se vrací klasické masivní oválné vany

Volně stojící vany kopírují všechny možné styly a každý z nich má řadu svých příznivců. Pokud s vanou sladíte i ostatní prvky – obklady a dlažby, umyvadla a baterie, můžete se podle přání těšit z koupelny třeba v duchu secese nebo moderny. Do módy se opět vracejí klasické masivní volně stojící oválné vany se zdobnými nohami ze dřeva či kovu. Pravoúhlé vany si lehce najdou cestu do originálně a geometricky precizně pojatých interiérů.

Přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči!

Investice do rekonstrukce koupelny je důležitá položka v rodinném rozpočtu. Přijďte se podívat do některé vzorkovny Kreiner a nechte si od odborníků vysvětlit rozdíly mezi jednotlivými typy van a projděte se mezi vzorovými realizacemi, kterých v showroomech Kreiner najdete desítky.

Vanu si můžete pohodlně objednat v eshopu

Společnost Kreiner nabízí svým zákazníkům vedle sítě prodejen i možnost pohodlného nákupu prostřednictvím internetového obchodu. Eshop Kreiner je uživatelsky příjemný a přehledný. Sami se přesvědčíte, že nejžádanější výrobky jsou stále skladem a mohou být připraveny k expedici do 24 hodin.

Kde nás najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka