KREINER nabízí skvělou příležitost: koupelna za 40 % ceny!

Obměna vzorkoven v prodejnách Kreiner přináší mimořádnou příležitost zakoupit sanitu a řadu koupelnových doplňků za jedinečné ceny.

Cílená propagace v Plzni

Procházka po světě koupelen

Společnost Kreiner nabízí svým zákazníkům možnost vybrat si tu pravou koupelnu z desítek vzorových realizací v jednotlivých vzorkovnách. Každý má možnost si na vlastní oči prohlédnout vany, sprchový program, umyvadla, obklady i koupelnový nábytek a jednotlivé doplňky. Samozřejmě vždy velmi rád poradí zkušený personál, který ochotně doporučí variantu vhodnou pro konkrétní prostor.

Od vany po skleničku

Spolu s novými výrobkovými řadami jde v ruku v ruce i obměna jednotlivých firemních vzorkoven a následný výprodej. Prvky zabudované v ukázkových realizacích je poté možné zakoupit za výhodnou cenu nižší o 60 %. Vyplatí se nečekat a vybrat si co nejdříve. Výprodej je skutečně kompletní, v seznamu lze nalézt vany, radiátory, baterie, zrcadla, skříňky, světla, madla, držáky na ručníky i skleničky.

Vše potřebné pro stavbu i rekonstrukci

V prodejnách Kreiner si vyberou zákazníci vše potřebné pro realizaci koupelen. Řemeslníky potěší široký výběr instalačních systémů. Bohatá nabídka zahrnuje ovládací destičky, podomítková tělesa, WC moduly, sifony i nejrůznější typy ventilů. Při ruce jsou vždy odborníci, kteří pomohou sestavit seznam všeho nezbytného pro realizaci.

Profesionálové přes koupelny

Společnost Kreiner patří k špičkovým firmám ve svém oboru. Zákazníkům nabízí nejen síť prodejen s rozsáhlými vzorkovnami, ale také přehledný a uživatelsky příjemný eshop. Nejoblíbenější a nejžádanější položky jsou skladem. V těchto případech se zkompletovaná zásilka předává dopravci do 24 hodin. Rychlé a spolehlivé, to jsou služby Kreiner.

Kde společnost Kreiner najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka