Uzavírka na Boleváku se posune mimo hlavní sezonu

První plzeňský obvod odmítl plánovanou uzavírku spojenou se stavebními pracemi v těsné blízkosti Velkého boleveckého rybníka. Ty souvisí s vybudováním přípojek pro plánovaný stánek s občerstvením pod Bílou Horou. Jednička se na odložení prací dohodla se Správou veřejného statku města Plzně. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

První plzeňský obvod odmítl plánovanou uzavírku spojenou se stavebními pracemi v těsné blízkosti Velkého boleveckého rybníka. Ty souvisí s vybudováním přípojek pro plánovaný stánek s občerstvením pod Bílou Horou. Jednička se na odložení prací dohodla se Správou veřejného statku města Plzně.
Cesta od rybárny. Foto: Visit Plzeň„Práce by významně omezily přístup chodců k rybníku v blížící se sezoně. I proto jsme otevřeli jednání a domluvili jsme se, že teď se tyto stavební práce realizovat nebudou, a doporučili jsme, aby se s nimi začalo až po letních prázdninách. Zároveň jsme požádali, aby investor projednal možnost řešit tyto práce po částečných uzavírkách tak, aby byl co nejméně omezen průchod pro chodce,“ uvedl místostarosta Jedničky Jiří Uhlík, v jehož gesci je doprava.Stavební práce se měly rozjet 11. dubna, přičemž uzavírka byla plánovaná až do konce července. Místo v blízkosti pláže pod Bílou Horou by bylo uzavřené ze všech čtyř stran pro chodce i cyklisty.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka