V České republice stoupá oblíbenost cestování obytným vozem

Rostoucí oblibou obytných vozů a karavanů se těší půjčovny a prodejny obytných vozů již několik let. Proč Češi vyhledávají obytné vozy stále častěji?

Cílená propagace v Plzni

Obytný vůz se hodí jak pro aktivní i pasivní dovolenou

Zaplatit si dovolenou, nasednout do letadla a trávit týden ležením na pláži? Tak vypadá typická pasivní dovolená. Přemýšleli jste někdy, že ji můžete trávit i trochu jinak? Obytné vozy už jsou několik let hitem letní i zimní dovolené, a tak si i vy můžete užít odpočinku trochu jinak. Máte rádi aktivní odpočinek? Chození po turistických trasách, vyhlídkách, lyžování nebo surfování? To všechno můžete během roku s obytným vozem stihnout. Navíc máte svůj komfort a vše potřebné vždy při ruce.

Jak pro samotáře, tak pro celou rodinu

Plzeňská půjčovna obytných vozů nabízí obytné karavany s komfortním spaním až pro 5 lidí, což dělá z obytného vozu spolehlivý prostředek pro rodinnou dovolenou. Svůj komfort a pohodlí si můžete užít i jako samotář a objevovat nádherná méně turisticky vytížená místa.

Pro milovníky hor i moří

Máte rádi zimní i letní dovolenou? Obytný vůz zvládne bez problému obojí. Ať už jste příznivcem vysluněných pobřeží s písčitými plážemi nebo máte raději dechberoucí horské scenérie, v obou případech obytný vůz vaší dovolenou obohatí.

Pro lidi, co cestují doma i v zahraničí

S obytňákem můžete procestovat nejen krásy Česka, ale také země v zahraničí, které rozhodně mají, co nabídnout. Půjčovna v Plzni vám ráda poskytne cenné rady na cestu, co se týče dopravních předpisů v zahraničí a pro cesty Českou republikou nabízejí i dálniční známky zahrnuté v ceně půjčovného.

Obytný dům může být luxus i lowcost dovolená

Vybavení obytných vozů bývá praktické a velice moderní. Krom luxusních modelů je na trhu široká dostupnost vozů střední třídy. Díky obytným vozům na cestách ušetříte za ubytování a drahé večeře v restauracích. Cenově příznivé vychází obytné vozy také v porovnání s některými letenkami.

Chcete si půjčit obytný vůz a potřebujete poradit?

Kontaktujte půjčovnu obytných vozů v Plzni!

Tonalli West s.r.o.

Letkovská ulice, 330 01, Plzeň Kyšice
Telefon: +420 377 310 520
Mobil: +420 777 312 242
Facebook: Obytné vozy Plzeň
Web: www.obytnakyplzen.cz 
Instagram: @obytnakyplzen

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka