Nová interaktivní expozice Vzhůru do oblak!

Vleťte na kouzelném létajícím koberci do světa mýtů a pohádek, nahlédněte do přírodní laboratoře inspirované létajícími zvířaty a rostlinami, a nakonec se vydejte na cestu od počátků létání po etické otázky a ekologické dopady dnešní podoby létání. Zjistíte, že svět nad našimi hlavami skrývá mnohá tajemství a jejich objevování bude úžasné dobrodružství. Tak vzhůru do oblak!

0

Před 2 roky

Góóól! Hrdinové české kopané

Poznejte největší příběhy české kopané a na velkém hřišti si s dětmi procvičte nejen základy fotbalu, ale také týmovou spolupráci a férovou hru. Zážitkovou výstavu si užijí holky i kluci. Od plácku za městem až na novodobý stadión Jednotlivá stanoviště na 500 m2 prověří vaše týmové i individuální herní dovednosti, ale i charakterové vlastnosti. Dokážete se svými spoluhráči udržet balanc? Máte tvrdou a přesnou střelu? Najde vaše přihrávka cíl? Příběhy hrdinů Určitě víte, že slavný česko-r

1

Před 4 roky

Góóól! Hrdinové české kopané

Poznejte největší příběhy české kopané a na velkém hřišti si s dětmi procvičte nejen základy fotbalu, ale také týmovou spolupráci a férovou hru. Zážitkovou výstavu si užijí holky i kluci.

1

Před 4 roky