Den pro ženy - oslava nejen dívek a žen

U příležitosti Mezinárodního dne žen pořádá spolek imPerfect, z.s. akci s názvem Den pro ženy. Tato akce proběhne dne 5. 3. 2022 v DEPO 2015 v Plzni a jejím záměrem je oslava a podpora dívek i žen.

0

Před 2 roky

Bezpečnost nejen pro děti, to je Den s integrovaným záchranným systémem

U příležitosti Světového dne první pomoci pořádá dne 12. září 2021 spolek imPerfect, z.s. ve spolupráci s obcí Zbůch a SDH Zbůch první ročník Dne s integrovaným záchranným systémem ve Zbůchu. Tato akce se stane akcí každoroční tradiční s cílem zvýšení bezpečnosti v Plzeňském kraji.

0

Před 3 roky

Dětský domov Kašperské Hory pořádá svoji každoroční besídku

Tak, jako každý rok, i letos pořádá Dětský domov Kašperských Horách svoji vánoční besídku. Určitě bude na co se dívat. A pozor, vstup je zdarma!

0

Před 5 roky

Svatba bude - premiéra nové hry souboru Histrio

Divadelní soubor Histrio uvede svoje dvě premiéry jejich první hry hry pro dospělé diváky. Hra nese název Svatba bude a jedná se o komedii.

0

Před 5 roky

Nauč se znát etikety - workshop

Na etiketách a obalech potravin je mnoho informací, které nám mohou o potravině mnohé napovědět. Co všechno, to se dozvíte na tomto workshopu.

0

Před 7 roky

Sluha dvou pánů opět v Křimicích

Dne 14.9. Divadelní spolek Jezírko opět odehraje Sluhu dvou pánů. Opět v Křimicích.

0

Před 8 roky

Divadlo na zámku už po šestnácté

Divadelní spolek Jezírko odehraje již v pořadí šestnáctý festival Divadlo na zámku. A to v termínu 1.6.-4.6. a 8.6.-11.6.

0

Před 8 roky

SLUHA DVOU PÁNŮ TAKÉ V PLZNI...

...a tentokrát bez Donutila. Plzeňský amatérský Divadelní spolek Jezírko (letos oslavil 100 let svého fungování) nazkoušel klasickou hru Carla Goldoniho ve svém neDonutilovském provedení.

7

Před 8 roky

Křimický zámecký park opět ožívá divadlem

Ve dnech 17.6. - 19.6. a 25. - 27.6. 2015 vždy od 20.30 hod. pořádá Divadelní spolek Jezírko již 15. ročník divadelního festivalu Divadlo na zámku.

2

Před 9 roky