Zkontrolovat znaménka po létě je důležité. Celý měsíc je vyšetří Poliklinika AGEL Plzeň v rámci Měsíce prevence melanomu

Rakovina kůže patří mezi nejzákeřnější onkologická onemocnění a prevence je nejúčinnější cestou, jak odhalit hrozící nebezpečí. Poliklinika AGEL Plzeň proto připravila od středy 21. září 2022 „Měsíc prevence melanomu“, kdy všem objednaným pacientům zkontroluje znaménka kožní lékařka MUDr. Tamara Skalová. Tato akce bude k dispozici každou středu odpoledne až do 19. října 2022. Zájemci se mohou objednávat k vyšetření telefonicky na čísle 371 155 243 nebo přímo na recepci Polikliniky AGEL Plzeň.

0

Před 2 roky

Očkovací centrum Polikliniky AGEL v Plzni obnovuje svůj provoz pro očkování 3. a 4. posilujících dávek vakcíny

Očkovací centrum v rámci Polikliniky AGEL v Plzni obnovuje svůj provoz. Důvodem je zvýšený zájem veřejnosti o očkování posilujících dávek vakcíny proti onemocnění covid-19. Aktuálně je Očkovací centrum v provozu jeden den v týdnu a to každý pátek. Očkuje vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNTech) a to pouze třetí a čtvrtou posilující dávkou. V případě trvajícího zvýšeného zájmu o očkování je v plánu i rozšíření kapacity centra.

0

Před 2 roky

Poliklinika AGEL Plzeň organizovala jarní sbírku šatstva pro potřebné

Poliklinika AGEL Plzeň ve spolupráci s Nadací AGEL organizovala jarní sbírku šatstva. Zaměstnanci polikliniky mohli přispět zachovalými, ale i novými věcmi, které vyřadili ze svého šatníku.

0

Před 2 roky