Práce Nabídka zaměstnání

Specialista technické podpory

Hisense Czech s.r.o.

U Nové Hospody 1164, Plzeň

Denisa Mazánková
+ 420 221 506 300
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Bez vzdělání

Nástupní plat 40 000,- až 50 000,- Kč

Zaměstnavatel požaduje detailní teoretické znalosti a praktické schopnosti v oblasti technologie výroby a montáže produktů vyráběných mezinárodní skupinou společností HISENSE pro účely chodu výrobního závodu v České republice, vyžadována je proto předchozí zkušenost s prací v jakékoliv společnosti skupiny HISENSE. Vybraný uchazeč bude implementovat výše uvedené poznatky do výroby v České republice a bude poskytovat odborné konzultace dalším zaměstnancům podílejícím se na výrobě. Vybraný uchazeč se nebude bezprostředně podílet na výrobě, ale bude toliko vystupovat jako specialista (konzultant) pro zajištění postupů a kvality výroby dle standardů společnosti HISENSE (samotná výroba bude zajištěna jinými osobami s odpovídajícím vzděláním v České republice pod kontrolou odpovědného zástupce společnosti).

Zaměstnanec bude dále zajišťovat každodenní komunikaci s centrálou HISENSE v Čínské lidové republice (a to zejména s oddělením designu a vývoje) za účelem zajištění stejné kvality výroby a výrobků.

Zaměstnavatel tak zejména vyžaduje, kromě dobrých komunikačních a analytických schopností, i výbornou znalost čínského jazyka na úrovni rodilého mluvčího (včetně dialektu provincie Čching-tao). Dále je vyžadováno alespoň 5 let praxe na obdobné pozici; delší praxe je však vítána.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.