Kabelové šachty výrobce Langmatz CZ s.r.o. se používají po celém světě. Jednu můžete vidět v Brně

Vzorovou kabelovou šachtu můžete vidět na cvičném polygonu firmy Radeton s.r.o. v Brně. V článku najdete také video přímo ze stavby polygonu.

Cílená propagace v Plzni

Šachty Langmatz se po celém světě používají jako kabelové komory, telekomunikační a podzemní rozvaděče. Jsou efektivní, ekologickou a všestrannou alternativou kabelových komor z betonu. Oproti nim mají řadu výhod: zatížitelnost až 40 tun, nízká vlastní hmotnost, modulární, flexibilní konstrukce, dodávka připravená k montáži a rychlá a ekonomicky výhodná instalace.

Vzorová kabelová šachta je k vidění na cvičném polygonu firmy Radeton s.r.o. v Brně. Firma Radeton s.r.o. pracuje s virtuální a rozšířenou realitou, používájí nejmodernější technologie zobrazování sítí a už nyní je velký zájem jak u správců inženýrských sítí, tak u jejich dodavatelů, škol, projektantů apod.

Jaké jsou výhody šachet od firmy LANGMATZ?

  • úspora nákladů díky malé hmotnosti

  • jednoduché přetrasování stávajících kabelovodů

  • lehká integrace do exteriéru

  • ochrana před neoprávněným vstupem díky různým variantám zavírání 

Kabelové šachty se využívají hlavně pro rozvod elektrické energie, sdělovacích i optických kabelů, vody (pitné i odpadní), plynu, stlačeného vzduchu apod.

Proč zvolit kabelové šachty právě od firmy LANGMATZ?

Mateřská firma Langmatz se více než 50 let specializuje na systémová technická řešení v oblastech telekomunikace, silnoproudu a signalizační techniky. Můžete se spolehnout na zkušený a profesionální tým. 

Firma staví na revoluční technologii 3D-ribFrame, která dovoluje vyrábět extrémně pevné produkty s nízkou hmotností, které jsou zároveň odolné proti povětrnostním vlivům, vysoké teplotě i chemickým látkám. Zemní kabelové šachty Langmatz ze speciálně úpraveného polykarbonátu snesou zatížení až 40 tun.

Firmou dodávané prefabrikované šachty pro kabely mají připravená místa k proražení průchodu, adaptéry a oceníte také možnost stupňovitých ucpávek do průchodů šachet.

Kabelové šachty jsou nezbytnou součástí kabelových tras a jsou hlavně využívány ke kontrole, opravě, výměně či instalaci nových kabelů. Firma Langmatz nabízí systémové kabelové propojovací komory a šachty s dlouhou životností.

Langmatz CZ s.r.o.
Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III

Web
: www.langmatz.cz
Telefon
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka