Plzeňský autosalon Autwec s.r.o. představuje Subaru Outback 2021

Představujeme zcela nový Outback. Poznejte skutečné potěšení z cestování ve voze s novým robustním designem, který vás komfortně, pohodově a s lehkostí doveze kamkoliv si vzpomenete.

Cílená propagace v Plzni

Existuje jen velmi málo vozů nabízejících stejnou míru sebevědomí a jistoty jako Subaru Outback– asi vás proto nepřekvapí, jak jedinečná koncepce za těmito vlastnostmi stojí.

Motor SUBARU BOXER

Motory boxer mají oproti jiným typům motorů jednoznačné přednosti, Subaru je proto motorům SUBARU BOXER věrné již více než 50 let. Díky unikátní konstrukci motoru SUBARU BOXER jsou válce umístěny po obou stranách klikového hřídele v úhlu 180 stupňů proti sobě. Profil je tak nižší a plošší než u motorů odlišné konstrukce. Tím v každém Subaru zaujmou kultivovaným během s minimem vibrací. Motor (a tedy i celý Outback) má tak nižší těžiště, což přispívá k lepšímu pocitu rovnováhy.

Režim X-MODE

Vysokou úroveň ovladatelnosti, stability a jízdního komfortu v tichém interiéru si užijete zásluhou propracovaného symetrického pohonu všech kol Symmetrical AWD a Globální platformy Subaru. Režim X-MODE pomáhá zajistit spolehlivou kontrolu jediným stiskem tlačítka. Technologie X-Mode se ujme řízení motoru, převodovky, pohonu Symmetrical AWD, brzd a dalších komponent, aby vás bezpečně provedla na problematických cestách i v nejrůznějším terénu. V případě aktivace režimu X-Mode se automaticky zapojuje pomocník pro sjíždění svahů, jenž udržuje konstantní rychlost, když se Outback pohybuje po svahu dolů. S dvojicí režimů systému X-MODE odhalíte veškerý potenciál nového Outbacku při jízdě mimo silnice. Na 11,6“ displeji můžete pohodlně přepínat mezi režimy [SNOW/DIRT].

SI-DRIVE

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) vám umožní kdykoliv a za jakýchkoliv podmínek nastavit si vůz podle svých představ. Režim Intelligent je navržen pro vyváženou kombinaci plynulosti a hospodárnosti, nastavení Sport zajistí pro dynamický a sportovní projev okamžité reakce a lineární odezvu na sešlápnutí plynového pedálu.

EyeSight

Špičková technologie SUBARU na podporu řízení. Jako druhý pár očí, které sledují silnici před vámi, využívá EyeSight stereo kamery se schopnostmi podobnými lidským očím, které zachycují trojrozměrný barevný obraz situace před vozem. Použití obrazu z obou kamer umožňuje precizně odhadnout tvar, rychlost a vzdálenost nejen automobilů, ale i motocyklů a chodců před vozidlem. Když identifikují potenciální nebezpečí, systém varuje řidiče a v případě potřeby dokonce aktivuje brzdy, aby pomohl zabránit nehodě.

Ceny nového Subaru Outback startují již od 896 694,- Kč (bez DPH), domluvte si zkušební jízdu v Plzni u spolehlivého prodejce:

Autwec s.r.o., Útušická 3, 301 00 Plzeň
Tel.: +420 377 473 935, +420 777 253 001
Email: info@autwec.cz
Facebook: SUBARUPLZEN

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka