Viktoria otevře zájemcům Štruncovy sady

Příprava prvního týmu Viktorie Plzeň na jarní část sezóny je v plném proudu, Západočeši v pátek 5. února odlétají na soustředění do španělské Malagy, fanoušci plzeňského celku ale mohou v domácích podmínkách přesto nasát fotbalovou atmosféru. Při dnech otevřených dveří budou mít možnost nahlédnout za oponu fotbalového klubu a projít si zázemí, které je jinak vyhrazeno pouze hráčům a realizačnímu týmu Viktorie. Prohlídky budou probíhat od 6. do 8. února.

Jarní servisní akce AUTO CB

Od pondělí 2. února si všichni zájemci o komentovanou prohlídku stadionu mohou zakoupit vstupenku přímo ve fanshopu ve Štruncových sadech. „Cena jedné vstupenky je 40 Kč, veškerý výtěžek bude použit pro potřeby mládežnických týmu Viktorie,“ dodal Pillár. V prvních dvou dnech prodeje, tzn. v pondělí 2. února a v úterý 3. února, budou mít možnost nákupu vstupenek pouze držitelé permanentek. „Celkově budeme vydávat 1500 vstupenek, vzhledem ke zkušenostem z minulých Dní otevřených dveří doporučujeme všem zájemcům o prohlídku zajistit si vstupenky s dostatečným časovým předstihem," zakončil informace Pillár.

První prohlídka je naplánována na pátečních 14:00 hodin a v třicetiminutových intervalech budou další prohlídky probíhat až do 18:00. V sobotu a neděli můžou plzeňští fanoušci k nahlédnutí do zákulisí svého oblíbeného klubu využít dobu od 10:00 do 18:00 hodin. První prohlídka tak o víkendu začne v deset hodin, po třiceti minutách budou plynule navazovat další. Poslední prohlídka započne ve zmíněných 18 hodin.

Každá prohlídka bude mít svůj začátek před recepcí Doosan Areny a společně s průvodcem se fanoušci podívají do všech divácky atraktivních součástí stadionu v čele s šatnou domácích i hostů, rehabilitačními prostory, tiskovou místností, VIP místnostmi s možností fotografií se získanými poháry a samozřejmě nemůže chybět ani hráčský tunel či návštěva hřiště. Celou prohlídku bude možné zakončit také ve fanshopu, který bude z důvodu konání akce otevřen po celý víkend v časech 10 – 19 hodin. „Během pátečního dopoledne již navíc celý maraton prohlídek odstartuje návštěvami partnerských základních a středních škol,“doplnil Pillár.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 02.02.2015 12:31



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka