Adventní tip z Prazdroje: speciální prohlídky s pivovarským kvízem a degustací

Pivovarský kvíz a legendární Pilsner Urquell – to je spojení zaručující dobrou zábavu. Takže chcete-li si na chvíli odpočinout od záplavy vánočních světýlek, neváhejte.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dozvíte se se leccos zajímavého a užijete si štědrou degustaci, to vše na speciální adventní prohlídce pivovaru Plzeňský Prazdroj s pivovarským kvízem. Prohlídky se konají každý čtvrtek, pátek a sobotu od 1. do 22. prosince, vždy od 17.30. Kapacita míst je omezená, proto doporučujeme zakoupit vstupenky v předstihu online na https://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/adventni-prohlidky-s-pivnim-kvizem/

Během adventní prohlídky pivovaru si prohlédnete autentická místa, kde se v roce 1842 zrodilo proslulé pivo Pilsner Urquell. Ve večerní atmosféře navštívíte historickou i moderní varnu, kde se uvaří denně až 2 miliony půllitrů piva! Seznámíte se s důležitými postavami z historie i současnosti pivovaru a v historických sklepích zažijete opravdu bohatou ochutnávku nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů. A pozor! Během degustace si můžete zahrát pivovarský kvíz. Ti nejlepší získají hodnotné ceny z Prazdroje, třeba adventní kalendář Pilsner Urquell.  Po prohlídce, během které se dozvíte mnoho poutavých, běžně nesdělovaných informací, nezapomeňte navštívit Dárkovou prodejnu na nádvoří Plzeňského Prazdroje. K mání tam jsou originální vánoční dárky pro všechny milovnice a milovníky piva.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka