AUTO CB v Plzni nabízí vozy ŠKODA s aplikacemi pro počasí i zprávy

Pro počasí i zprávy: ŠKODA spouští aplikace infotainmentu v modelech SCALA, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ a SUPERB

Cílená propagace v Plzni

Do infotainment systému automobilů značky ŠKODA bude nově zařazeno několik praktických aplikací. Konkrétně se jedná o Zprávy o počasí, srážkový radar a nejnovější zprávy. Cílem aplikací je řidiče vozů za každé situace nejlépe informovat. Aplikace Počasí a Zprávy jsou prvky třetí generace infotainment systému a jsou zdarma ke stažení v kompaktních modelech SCALA a KAMIQ s infotainmentem Amundsen. Aplikace jsou dostupné i pro všechny vozy modelových řad SUPERB, KAROQ a KODIAQ modelového roku 2021, vybavené infotainmentem Columbus. Všechny aplikace jsou řidičům k dispozici bezplatně po dobu jednoho roku. Poté je účtován minimální poplatek.

Počasí a srážky máte díky aplikaci pod palcem

Nová aplikace Počasí přehledně a podrobně zobrazuje aktuální meteorologickou situaci v místě, na kterém se vůz nachází, a nabízí i předpověď pro nejbližší dny. Mimořádně inovativní je srážkový radar zobrazující aktuální stav počasí. Kromě toho může aplikace ukázat i meteorologická varování. Kromě podrobných údajů o počasí pro aktuální polohu si mohou řidiči vozu ŠKODA vyžádat i zprávy pro cílovou destinaci navigace, pro libovolné body na trase a pro vybraná a uložená oblíbená místa.

Zprávy hned a přehledně

Nová zpravodajská aplikace dodává řidiči i spolucestujícím vždy nejaktuálnější zprávy. Díky spolupráci mezi ŠKODA AUTO Česká republika a Českou tiskovou kanceláří (ČTK) mají majitelé vozů ŠKODA možnost číst zpravodajské články přímo ve voze. Ty jsou přehledně vypsané na centrálním displeji a mohou být zobrazovány individuálně. Uživatel má rovněž možnost si sám přidat až 5 dalších zpravodajských kanálů dle vlastního vkusu. 

Hledáte spolehlivého dodavatele vozů značky ŠKODA v Plzeňském kraji? Kontaktujte AUTO CB!

AUTO CB, spol. s r.o.

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ

Telefon: 377 666 666
Email: autocb@autocb.cz
Web: www.autocb.cz
Facebook: 
Auto CB Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka