BEER FACTORY je oblíbená plzeňská restaurace a pivovar pod jednou střechou

Hledáte příjemné posezení ve stylové restauraci v centru Plzně? Doporučujeme vám navštívit BEER FACTORY v historickém centru města nedaleko katedrály Sv. Bartoloměje!

Cílená propagace v Plzni

Oblíbená plzeňská restaurace a pivovar pod jednou střechou!

V plzeňském pivovaru BEER FACTORY vyvinuli vlastní unikátní technologii a postupy, které dělají piva odlišná a výjimečná. Byli jsme zvědaví, jaké pivo vlastně v BEER FACTORY vaří a tak jsme s kolegy na průzkum, abychom vše vyzkoušeli na vlastní kůži.

Exkurze do pivovaru byla velmi příjemná, osvěžující, poučná i zábavná a ochutnávka piva přímo od pana sládka v podzemních prostorech byla přímo luxusní. Plzeňská dvanáctka od BEER FACTORY nemá chybu.

Pivovar BEER FACTORY

Pivovar BEER FACTORY byl založen roku 2016. S roční výrobou 2400 hektolitrů je po plzeňském pivovaru největším pivovarem v Plzni. Nabízí 10 druhů vlastních piv a velký výběr lahvových piv od nejlepších světových malých pivovarů.

Restaurace BEER FACTORY

V restauraci kromě denního menu nabízí široký výběr stálé nabídky. K dispozici je salonek s audio-video vybavením. Salonek je vhodný pro školení a semináře s možností občerstvení, obědů nebo rautů. K dispozici je také vyvýšená galerie. Dále je k dispozici Pivní klub, ve kterém najdete druhý bar včetně výčepu. Pivní klub je vhodný pro pořádání soukromých oslav, promocí, svateb a pod.

Zahrada BEER FACKTORY

Zahrada s 60 místy je připravena poskytnout Vám příjemné posezení v letních měsících. Přijďte v létě posedět a ochutnat speciality z grilu.


Kontakt a možnost rezervace:

Adresa:
BEER FACTORY s.r.o.
Dominikánská 8
Plzeň 301 00

tel.: 379 422 526
email
: rezervace@beerfactoryplzen.cz
www
http://beerfactoryplzen.cz/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka