Bez oblevy. Na Špičáku je stále k dispozici 6,5 kilometru sjezdovek

V neděli 28.ledna závody v obřím slalomu pro veřejnost (s výjimkou lyžařů se závodní registrací). Jak to závodníkům hezky jde, natočí dron.

Jarní servisní akce AUTO CB

Skokové oteplení do nabídky otevřených sjezdovek na šumavském Špičáku nezasáhlo. Areál tak má stejně jako minulý víkend pro lyžaře připraveno 6,5 kilometrů sjezdovek, na nichž v průměru leží 40 cm sněhu.  

„Víkendový program zpestříme nedělním závodem v obřímu slalomu na spodním mírném úseku Slalomové sjezdovky (č.3), který má lyžařsky velmi příjemné parametry. Přihlásit se může každý, kdo nemá závodní licenci, buď online přes náš web nebo na místě,“ říká k víkendovému lákadlu Jan Kasík, vedoucí střediska služeb Ski&Bike Špičák.

Nedělní (28.1.) „obřák“ pro veřejnost odstartuje prvním kolem v 11 hodin a za 45 minut po jeho konci se pojede druhé. Vítěze tří dětských kategorií a dvou dospělých (muži/ženy) budeme znát v brzkém odpoledni. Registrace k závodu (pokud k ní nedojde online) a prezentace s přebráním startovních čísel začíná od nedělních 8,30 do 10,00 hodin v prostoru před věží rozhodčích. Pak je možná prohlídka trati. Zájemci si navíc mohou svoji jízdu nechat natočit dronem.  

Pro zájemce více info k nedělnímu závodu v obřím slalomu zde: https://lyzovani.spicak.cz/cz/clanek/?v-nedeli-verejny-zavod-ve-slalomu-180
 
Přehled otevřených tratí
: jednička Turistická, dvojka U zalomeného, trojka Slalomová, pětka Spodní Šance, areál pro děti a začátečníky pod hotelem Sirotek, sjezdovka od hlavního parkoviště, dětské hřiště/pohyblivý koberec před chatou Blaženka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka