Bohemia Sekt si přiváží 11 medailí z londýnské soutěže vín

Decanter World Wine Awards patří mezi největší a nejprestižnější vinařské soutěže na světě. Velký úspěch v podobě jedenácti medailí v letošním ročníku renomované londýnské přehlídky dosáhl tuzemský producent sektů a vín Bohemia Sekt.

Cílená propagace v Plzni

V 18. ročníku Decanter World Wine Awards odborná porota hodnotila úctyhodných 18.094 vzorků vín z 56 zemí světa. „Při letošní rekordní účasti je pro nás 11 medailí opravdu krásným výsledkem. Nejvíce si vážíme ocenění za Ryzlink rýnský 2017 VOC Bzenec z našeho vinařství Chateau Bzenec, který získal od odborné poroty 95 bodů ze 100,“ okomentoval výsledky ředitel společnosti Ondřej Beránek.

Kromě zlaté medaile pro Ryzlink rýnský 2017 VOC Bzenec z vinařství Chateau Bzenec získala skupina BOHEMIA SEKT pět stříbrných medailí, a to za sekty Bohemia Sekt Prestige brut a Bohemia Sekt Prestige brut 36 a dále za tichá vína Habánské sklepy Rulandské modré pozdní sběr 2018, Víno Mikulov Sommelier Club Rulandské bílé pozdní sběr 2019 a Chateau Bzenec Ryzlink rýnský VOC Bzenec 2018.

Bronzové medaile udělila odborná porota sektům Bohemia Sekt Prestige Chardonnay brut, Louis Girardot brut a Bohemia Sekt Prestige rosé brut a tichým vínům Habánské sklepy Ryzlink rýnský pozdní sběr 2018 a Vinařství Pavlov Chardonnay výběr z hroznů 2017.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 19.07.2021 08:02



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka