Celebrity Look - kadeřnický salon, kde vaše (ne)reálná přání měníme v realitu.

Taky někdy míváte nereálné představy a sny a realita se Vám nezdá dost dobrá? Například, když jste denně konfrontováni s fotografiemi modelek, celebrit, hereček a dalších VIP žen, které jsou krásné a dokonalé?

Jarní servisní akce AUTO CB

Snažíte se uchlácholit tím, že se nejedná o reálnou verzi žen, protože fotky jsou určitě upravené (známe to – photoshop, příčesky, maskérky, světla nebo i plastiky). Tohle rozhodně není realita! Ano máte pravdu, jsme obklopeni upravenou realitou, což může vést k nereálným představám o vzhledu a velkému tlaku na sebe samotné, ale i například na náš výběr partnera či přátel. Jako kdyby i vnitřní krása nemohla mít svůj půvab…

Ale co když v Plzni existuje místo, které je reálné a navíc Vám může reálně pomoct cítit se perfektně, a zároveň Vám ukázat, že vnitřní krása může prostoupit i navenek? To místo je kadeřnický salón Celebrity Look. Místo, kde je skvělý personál, který je připraven Vás vyslechnout, poradit a vytvořit Vám účes, který možná předčí i ty nereálné představy? V salonu nejde o rychlé odbytí klienta, ani o maximální počet zákazníků za den, protože tady je každá klientka již při příchodu „celebritou“, a tak se k ní také přistupuje. Dbá se na perfektní výsledek, prioritou jsou krásné a zdravé vlasy. Odměnou je kadeřnicím Váš spokojený výraz, protože i když žijeme mnohdy v nereálném světě, Váš skvělý pocit je reálný a Vy si ho zasloužíte. Proto tým kadeřnic Celebrity Look nedá dopustit na moment, kdy klientka sebevědomě odchází s úsměvem na rtech, protože ví, že vypadá dobře a díky tomu vyzařuje tu krásnou energii radosti a spokojenosti.

A jaká že je ta Vaše (ne)reálná představa o dokonalých vlasech? Chcete velkou změnu, nový střih, uzdravit vlasy, nebo si dopřát zahuštění a prodloužení vlasů? Nic z toho není v Celebrity Look problém. Ke každé z Vás v salonu přistupují individuálně, uvědomují si, že každá z Vás je originál a také ví, že každý originál potřebuje odpovídající péči. Takže například když:

  • Jste netrpělivé – zaručí Vám výsledky po 1. návštěvě.
  • Jste nerozhodné – vyberou to nejlepší řešení za Vás.
  • Chcete velkou změnu –máte ji mít!
  • Nevíte co s vlasy – poradí a naučí Vás s vlasy pracovat.
  • Máte špatnou zkušenost – zapomeňte na ni v Celebrity Look…

Proto milé a originální dámy, važte si sami sebe, pracujte na sobě a nezapomínejte o sebe pečovat – reálné výsledky se dostaví a tým Celebrity Look bude velmi rád přitom s Vámi.

Kontakt

tel: +420 777 762 282
mail: kadernictvi@celebritylook.cz
url: www.celebritylook.cz
Bezručova 31, Plzeň 301 00

Otevírací doba

Po-Pá: 8:00 - 20:00
So-Ne: Dle dohody

Sociální sítě

Facebook: CelebrityLookPlzen
Instagram: CelebrityLook.Plzen

Fotogalerie
Autor: Celebrity Look Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka