Centrální obvod uspořádá naplánované zájezdy pro seniory

Vzhledem k příznivé epidemiologické situaci se vedení plzeňského centrálního obvodu rozhodlo uspořádat naplánované podzimní zájezdy, jejichž prodej se uskuteční 27. srpna 2020 v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Konečně je epidemiologická situace příznivá a my konečně můžeme obnovit tradiční zájezdy pro naše seniory, které jsou nesmírně populární a všichni se na ně těší. Je to jedna ze seniorských aktivit, kterou dlouhodobě podporujeme. Doufám, že žádná druhá vlna epidemie již nepřijde a že oba zájezdy se uskuteční podle plánu. Těším se, že účastníky zase pozdravíme před odjezdem“, uvedl místostarosta MO Plzeň 3 Stanislav Šec

Zájezdy jsou určeny pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.

Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden z nich a předloží občanský průkaz manžela/manželky.

V den prodeje je možno zakoupit pouze jeden zájezd, další pak v následující úřední dny u pí Markové v kanc. č. 26, do jejich vyprodání. Ceny zájezdů jsou bez vstupů, které si každý účastník hradí sám.

Prodej zájezdů bude zahájen dne 27. 8. 2020 v 8.00 hod v zasedací místnosti v suterénu budovy úřadu. Od 6.00 hodin budou v prostorách recepce vydávána pořadová čísla a bude umožněn i přístup do suterénní zasedací místnosti. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 číslo.

„Naši senioři se mohou tentokrát těšit na výlet na zámek Kuks a Ratibořice včetně nádherného areálu Babiččina údolí. Při druhém výletu si prohlédnou Chýnovskou jeskyni a zámky Orlík a Červenou Lhotu. Věřím, že i přes letošní omezenou nabídkou způsobenou koronavirem, budou účastníci zájezdů spokojeni a že příští rok uskutečníme všechny zájezdy tak, jak jsme všichni zvyklí“, dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka