Chcete mít bezproblémový vztah? Obvod pořádá rychlokurz

Jak ve vztahu správně komunikovat, jak spolu vyjít, když jsme tak rozdílní nebo jak se správně hádat?

Cílená propagace v Plzni

Odpovědi na tyto a mnohé další otázky přinese letní rychlokurz „4 klíče k úspěšnému partnerskému vztahu“. Sérii kurzů se po loňském úspěchu se rozhodlo vedení Městského obvodu Plzeň 3 opět podpořit a kurz se tak uskuteční na přelomu července a srpna.

„I přesto, že loňskou sérii kurzů několikrát přerušila omezení v souvislosti s pandemií, tak byl ze strany veřejnosti velký zájem. Rozhodli jsme se letos přes léto tento kurz znovu otevřít, a to jako rychlokurz. To znamená, že všechna čtyři témata zájemci absolvují během dvou týdnů,“ vysvětluje místostarosta městského obvodu Stanislav Šec. Kurz je určen pro páry, jednotlivce, svobodné i manžele a věk nehraje roli.

Kurz se skládá ze 4 samostatných večerů, které se navzájem doplňují, ale nenavazují na sebe. Je možné do kurzu vstoupit kterýkoliv večer. Lektorem kurzu je Karel Řežábek, který se zabývá osobnostním a vztahovým koučinkem, je specialistou na osobnostní typologii a na její praktické využití.

Kurz je rozdělen do čtyř bloků:
27. 7.  Komunikace, která vede k cíli
29. 7.   Milostná komunikace
3. 8.   Každý z jiné planety
5. 8.  Bojovat dobrý boj

Kurz probíhá v konferenčním sále Škodalandu, V Lukách 2976/34, Plzeň, v čase od 19:00 do 20:30 hodin. Více informací najdete na stránkách https://4klice.cz/, kde je možné se na kurz přihlásit.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 11.07.2021 14:04



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka