ČSAD zahajuje rezervace na program Dostupná Šumava

Na základě dohody ČSAD autobusy Plzeň a.s. a Správy národního parku Šumava bude uskutečněna podzimní část programu Dostupné Šumavy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zahájení příjmu rezervací bude od středy 22. července 2020 od 6:00 hodin, a to po telefonním čísle 602 533 691 (pracovní dny 6 - 18 hodin) nebo osobně v pokladně (č. 5) v budově Centrálního autobusového nádraží v Plzni, Husova 60.

Dostupná Šumava umožňuje osobám v důchodového věku a zájemcům s omezenou pohyblivostí navštívit formou autobusového zájezdu zajímavá místa na území Národního parku Šumava.

Zájezdy se konají mimo hlavní turistickou sezónu v měsících září a říjen (1. 9. - 29. 10. 2020; 27 termínů).

V letošním roce se bude jezdit po stejných trasách a místech jako v loňském roce. Navštívíme místa jako kostely v Dobré Vodě a Hůrkách, jezero Laka, Enviromentální středisko Špičák, Pancíř s rozhlednou, bývalou hájovnu Nový Brunst či meandry Křemelné a bývalou vesnici Zhůří u Kepel.

Dopravce ČSAD autobusy Plzeň si však přichystal řadu inovací! První novinkou jsou nová nástupní místa.

V úterý a čtvrtek je možné zahájit zájezd v Přešticích, Klatovech, Kolinci či Sušici. Ve středu pak již v Plzni, Nepomuku, Horažďovicích, Strakonicích nebo Vimperku.

Cena zájezdu činí 350 až 500 Kč za osobu v závislosti na nástupním místě. Cena zahrnuje dopravu a odborného průvodce šumavským prostředím. Počet míst v autobuse 33.

Zájezd bude zajišťován vhodnými moderními autobusy s klimatizací apod. V případě poptávky ze strany cestujících na přepravu elektrického vozíku, bude nasazen nízkopodlažní autobus s potřebnou kapacitou.

Veškeré informace o Dostupné Šumavě naleznou zájemci na webové adrese:

www.csadplzen.cz/dsumava


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka