CUPRA Formentor e-HYBRID v Grónsku

Grónsko je jedním z nejextrémnějších míst na naší planetě.

Cílená propagace v Plzni

Proslulý fotoreportér Paolo Pellegrin se proto vydal do Grónska s modelem Cupra Formentor e-HYBRID, aby tento vůz zachytil v působivé interakci s grónskou krajinou.

Spolupráce s agenturou Magnum Photos nese označení #DriveTheChange a jejím cílem je zvyšovat povědomí o důležitosti ochrany životního prostředí. 

Grónsko je ostrovem velkých kontrastů. Téměř 80 % jeho povrchu je pokryto ledem a teploty vzduchu dosahují maximálně 10 oC. Jen některé části pobřeží tak odhalují svůj skalnatý povrch, a na ně navazuje rozlehlá tundra. Právě toto prostředí si značka CUPRA a Pellegrin vybrali se záměrem poukázat na dopady změny klimatu.

Pellegrin se svým malým týmem vyměnil rychlost za trvalou udržitelnost a do Grónska přijel na poštovní lodi, která slouží v tomto regionu. Fotograf v průběhu cesty zachytil sílu modelu CUPRA Formentor e-HYBRID v harmonii s extrémním grónským prostředím. Vůz zrcadlí sílu přírody a současně i její křehkost.  Pellegrinův tým poznával loni v létě po dobu dvou týdnů grónskou kulturu a dostal příležitost navštívit za doprovodu místních obyvatel různé obce na pobřeží i ledovec Kangerlussuaq, který je největším ledovcem ve východní části ostrova. V Pellegrinově díle hraje zásadní roli přirozené světlo, a díky 20 hodinám slunečního svitu během grónského léta ho mohl maximálně využít. Pellegrin tak měl více času na přípravu každého snímku včetně vytváření optimálního konceptu s detailními skicami před pořízením každé fotografie. 

#DriveTheChange je způsob, jak přitáhnout pozornost ke změně klimatu a zvyšovat povědomí o důležitosti ochrany přírody. Krásné fotografie se skrytými emocemi jsou naléhavou výzvou zdůrazňující dopady globálního oteplování i poselstvím, které je v souladu s úsilím značky CUPRA o elektrifikaci.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Cupra ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Cupra za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka