Cyklista zpitý namol ležel na Roudné na silnici. Pomůžete případ objasnit?

Dopravní policisté šetří veškeré okolnosti ležícího cyklisty na komunikaci ulice Pramenní v Plzni na Roudné. Dechová zkouška ukázala policistům pozitivní výsledek, a to 3,71 promile.

Cílená propagace v Plzni

Ve čtvrtek 20. května v půl jedenácté večer přijali policisté oznámení o ležícím cyklistovi na komunikaci ulice Pramenní v Plzni na Roudné. Dopravní policisté vyjeli na místo události a zjistili, že se jedná o muže narozeného v roce 1982, který jevil známky opilosti a byl zraněný.  U muže byla na místě provedena dechová zkouška na zjištění požití alkoholu s pozitivním výsledkem. Na detekčním přístroji se ukázala hodnota 3,71 promile. Cyklista byl v péči přivolaných záchranářů odvezen do nemocničního zařízení k dalšímu vyšetření. Jízdní kolo policisté na místě zajistili a dále šetří veškeré okolnosti nahlášené události  v dopravě.

Policisté žádají případné svědky, kteří v danou dobu procházeli nebo projížděli uvedeným místem události a všimli si jedoucího cyklisty, cyklisty vedoucího jízdní kolo nebo již ležícího muže vedle jízdního kola či jiné poznatky, aby zavolali na tísňovou linku 158 a přispěli tak k řádnému objasnění celé situace.

foto: pčr

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.05.2021 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka