Cyklistky u Kdyně oživovaly řidiče v bezvědomí

S dcerou ho vyndaly z vozidla. Zavolaly záchranku a podle pokynů začaly s jeho oživováním. Podle sdělení lékařky mu zachránily život.

Cílená propagace v Plzni

V pondělí 19. srpna 2019 v 11:57 hodin oznámila telefonicky na linku 158 třiapadesátiletá žena ze Kdyně, že na stezce vedoucí z obce Kdyně od bazénu na obec Starý Dvůr nalezla ve vozidle muže, který je v bezvědomí. Na místo byla vyslána hlídka kdyňských policistů a zároveň zdravotníci.

Oznamovatelka byla na místě se svou dcerou. Policistům uvedla, že se jely na kolech projet na stezku, kdy asi po sto metrech spatřily vozidlo tovární značky Volkswagen, které částečně stálo jedním kolem v příkopu. Na místě řidiče se nacházel muž, který byl opřený o sklo dveří a byl v bezvědomí.

Spolu s dcerou ho vyndaly z vozidla, zavolaly na zdravotnickou záchrannou službu a podle jejich pokynů začaly s jeho oživováním až do příjezdu lékaře. Po příjezdu lékaře na místo bylo pokračováno v resuscitaci a podařilo se obnovit mužovy životní funkce. Leteckou záchrannou službou byl přepraven do plzeňské fakultní nemocnice na kardiocentrum. Policisté kontaktovali manželku zkolabovaného muže a předali jí jeho vozidlo. Podle sdělení lékařů ženy svou rychlou a pohotovou reakcí zachránily život sedmapadesátiletého muže. Za to si zaslouží poděkování a obrovský respekt!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.08.2019 06:32



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka