Daikin daroval čističky vzduchu dětským domovům

Hned dvě čističky vzduchu Daikin v celkové hodnotě 28 000 tisíc korun putovaly začátkem prosince do Dětského domova Plzeň a Dětského domova Trnová. Stalo se tak u příležitostí každoroční akce Vánoční strom splněných přání v Nákupním centru Borská, která se letos koná již po dvaadvacáté.

Jarní servisní akce AUTO CB

Od čtvrtka 3. prosince je v pasáži Nákupního centra Borská opět připraven vánoční stromeček, u kterého se budou plnit vánoční přání dětí z dětských domovů v Plzeňském kraji. Svou troškou do mlýna se rozhodl přispět také jeden zpartnerů akce, společnost Daikin, která daruje dvě čističky vzduchu dětským domovům v Plzni a Trnové. „Čističky vzduchu Daikin minimalizují příznaky astmatu a alergie, protože odstraňují částice prachu a pylu ve vzduchu a podporují zdraví odfiltrováním vzdušných virů a bakterií,“ říká Tomáš Matoušek náborový a PR specialista společnosti.

Dětské centrum Plzeň Na Chmelnicích, ke kterému patří dětské centrum Partizánská, je příspěvková organizace statutárního města Plzně. Jedná se o zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní péči dětem od narození do tří let věku v sociální a zdravotně sociální tísni. Dětský domov Trnová se naopak specializuje na děti předškolního věku, tj. děti od jednoho roku do šesti let, převážně z větších sourozeneckých skupin, kterým tímto DD Trnová umožňuje vyrůstat společně se svými sourozenci, aniž by došlo k přetrhání sourozeneckých vazeb.

O společnosti Daikin:

Daikin je významným celosvětovým výrobcem klimatizačních jednotek. Plzeňská výroba Daikin Industries Czech Republic s.r.o. byla založena v květnu 2003 a zároveň byly položeny základy výrobního areálu Daikin, situovaného v plzeňské industriální zóně Borská pole. Areál Daikin se tak se svým plánovaným a cíleným růstem stává jednou z hlavních dominant Borských polí. Vývoj a výroba v plzeňském zastoupení je zaměřena na klimatizační jednotky pro domácnosti.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.12.2020 09:52



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka