Den Bohemia Sektu nabídne vystoupení Tomáše Kluse a Voxela i degustační zážitek

Den BOHEMIA SEKTu letos připadá na 28. srpna. Tradiční setkání příznivců sektů a hudby se tento rok koná pod záštitou seriálu Hudba na vinicích.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vedle ochutnávky šumivých vín a dalších lahůdek se účastníci mohou těšit na řadu hudebních vystoupení v čele s Tomášem Klusem.
Jedinečný hudební a zážitkový koktejl startuje 28. srpna ve 14 hodin. Kromě headlinera Tomáše Kluse pozvání přijali i další populární interpreti – písničkář Voxel, zpěvák Jan Kalousek a hudebník Robin Mood. Dobrou náladu během odpoledne navodí také dětská kapela Čiperkové. Pro děti budou připraveny i další atrakce a pořadatelé s doprovodným programem mysleli také na dospělé návštěvníky. Hudební vystoupení jednotlivých umělců budou proložena zajímavým výkladem odborníků ze světa šumivých vín a dalšími lákadly.
„Den BOHEMIA SEKTu propojí skvělou hudbu se skvělým vínem už po několikáté. Jsme velmi rádi, že můžeme brány našeho vinařství po loňské pauze opět otevřít a nabídnout jedinečný zážitek fanouškům sektu a dobré zábavy,“ říká ředitel společnosti Ondřej Beránek.

Nádvoří staroplzeneckého vinařství zaplní stánky, v nichž bude možné ochutnat všechny místní bublinky. Vedle těch dobře známých v čele s Bohemia Sektem budou moci návštěvníci otestovat i novinky nebo si připomenout třeba dlouho neochutnané vzorky. K sektům budou na místě i pochoutky ze Staroplzenecké restaurace.
Na exkurzi za bublinkami

BOHEMIA SEKT zve k návštěvě svého vinařství a nahlédnutí do celého procesu zrodu místních sektů po celý rok. Poodhalit tajemství jejich výroby mohou stejně tak i účastníci srpnové akce. Během Dne BOHEMIA SEKTU budou prohlídky pro návštěvníky zdarma.
Do Starého Plzence je z Plzně zajištěna kyvadlová doprava z Plzně, a to z náměstí Milady Horákové, se zastávkou Světovar (Plzeň, Slovany) vždy v každou celou hodinu od 14 do 22 hodin.
Vstupenky lze zakoupit v předprodeji ve vinotéce BOHEMIA SEKT (adresa: Smetanova 220, Starý Plzenec), na osobnivinoteka.cz a xticket.cz za cenu 490 korun nebo na místě za cenu 550 korun. Děti a mládež do 15 let mají vstup zdarma.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka