Děti si budou v Plzni hrát se strážníky a hasiči

Městská policie Plzeň ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Plzeňského kraje a městským obvodem Plzeň 3 pořádá 5. ročník příměstského tábora. Tábor je určen primárně pro děti zaměstnanců participujících organizací.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Ani v tomto roce nebude chybět řada zajímavých aktivit. Malí táborníci si budou zábavu naplno užívat po celý týden.
 
Ve slavnostním duchu se nesl hned první den. V den zahájení 31. července přišel děti pozdravit člen Rady města Plzně pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality Jiří Winkelhöfer a s ním přední představitelé jednotlivých organizací. Vedení Městské policie Plzeň zastupoval velitel městské policie Petr Nováček, městský obvod Plzeň 3 starosta David Procházka a místostarostové centrálního obvodu Pavel Šrámek a Ondřej Ženíšek.

„Děkuji  všem, kteří se na zajištění tohoto tábora podílejí. Přeji vám úžasné zážitky a vydařené počasí", popřál dětem člen Rady města Plzně pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality Jiří Winkelhöfer.

„Jsem moc rád, že Městská policie Plzeň může být součástí takového projektu, který děláme právě pro Vás, pro děti, a abychom Vám mohli celý týden dělat radost. Přeji všem, aby si to užili, buďte na sebe opatrní. Až trošku povyrostete, tak budeme moc rádi, když budete nosit stejnou uniformu, jako nosíme my“, vzkázal dětem velitel městské policie Petr Nováček.

„Jsem rád, že opět můžeme podpořit příměstský tábor pořádaný Městskou policií Plzeň a Hasičským záchranným sborem Plzeňského kraje. O tom, že je mezi dětmi i rodiči oblíben svědčí  to, že se jedná již o 5. ročník a vždy je plně naplněn. Děti se zde nejen odtrhnou od online světa, ale zároveň vydovádí, navštíví zajímavá místa a v neposlední řadě se dozví mnoho informací o práci hasičů, strážníků a dalších složek IZS.“ uvedl starosta MO Plzeň 3, David Procházka.

Pro děti jsou připraveny nejrůznější hry, soutěže, sportovní a tvořivé aktivity. Společně navštíví rodinný farmapark i zoologickou zahradu. Program jim dále zpestří hasiči, strážníci s ukázkou své techniky a dorazí za nimi také policejní  psovodi. Zcela úplnou novinkou oproti předchozím letům je "Noc ve Škodalandu", kdy se mohou těšit na dětskou pyžamovou party spojenou  s promítáním pohádky.

foto: mp plzeň




The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka