Děti v mateřských školách už mají mikulášskou nadílku

Plně naložená dodávka vyrazila z úřadu městského obvodu Plzeň 3, aby děti v mateřských školkách včas dostaly tradiční mikulášskou nadílku. Za volant dodávky sedl starosta David Procházka a vedle něj 1. místostarosta Petr Baloun, kteří osobně dárečky rozvezli.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Moc nás mrzí, že jsme se s dětmi neviděli osobně, vždy to pro nás bylo velmi příjemné a zábavné setkání. Dárky od Mikuláše jsme předali učitelkám a ředitelkám školek, které je dětem rozdají. Doufáme, že jim udělají radost,“ říká 1. místostarosta Petr Baloun, do jehož gesce spadají mateřské školky v obvodu. Aby byli obdarováni úplně všichni, tak byla dárků pořádná nálož. Mateřské školy v centrálním plzeňském obvodu navštěvuje 1 285 dětí, o které se stará 217 zaměstnanců.

Dětem udělaly radost adventní kalendáře a malé batůžky, které si zároveň mohou vybarvit jako omalovánky. Pro dámský personál si Mikuláš připravil jako malou pozornost květinu. Speciální dárek putoval do 55. mateřské školy v Mandlově ulici, kde v kolektivu učitelek působí jeden muž - učitel.

„Dětem jsme, stejně jako v loňském roce, poslali také natočené video, prostřednictvím kterého jsme je spolu s čertem pozdravili. Všichni budeme doufat, že příští mikulášskou nadílku si dětí užijí jak se patří,“ uzavírá starosta obvodu David Procházka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka