Do Viktorky přichází z Ferencvárose útočník Fortune Bassey

Viktoria Plzeň vítá ve svém kádru útočníka Fortune Basseyho, který přichází z maďarského Ferencvárose na roční hostování s následnou opcí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nigerijský útočník Fortune Bassey je fanouškům známý především ze svého působení v Českých Budějovicích, kde se dokázal vypracovat mezi ligové hvězdy, během podzimní části vstřelil 9 ligových branek a zajistil si přestup do Ferencvárose Budapešť, se kterým následně oslavil mistrovský titul.

Nyní přichází na roční hostování s opcí do Viktorie. „Naším cílem bylo rozšířit náš kádr a posílit ve všech řadách před velmi náročným podzimem na domácí i evropské scéně. Jsem rád, že se podařilo dokončit příchod takto kvalitního hráče do ofenzivy,“ okomentoval příchod Adolf Šádek, generální ředitel klubu.

Třiadvacetiletý útočník se ihned po svém příchodu zapojil do tréninku a trenérům by měl být k dispozici již pro sobotní ligový duel s Hradcem Králové. „Fortune v Budějovicích ukázal, že jde o výborného útočníka. Má potřebnou rychlost, dynamiku a dobré zakončení,“ řekl na jeho adresu hlavní kouč Michal Bílek.

Viktorii velmi dobře znám, je to velký klub s velkými ambicemi. Když se tato možnost naskytla, neváhal jsem. Je to pro mě obrovská výzva, čekají nás velké zápasy v Evropě i v lize a já udělám všechno pro to, abych byl pro tým přínosem,“ má jasno hráč s přezdívkou „Forty“.

Vzhledem k tomu, že Fortune Bassey zasáhl v dresu Ferencvárose do předkol Ligy mistrů, nemůže za Viktorii nastoupit ve dvojzápase play off proti Karabachu. Pro skupinovou fázi Ligy mistrů, případně Evropské ligy však bude plně k dispozici.

fcv

Viktoriáni, zajistěte si vstupenku co nejdříve, ať vám další skvělý zápas té nejlepší soutěže neunikne!

PŘEDPRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE

Jako první mají jako vždy možnost zakoupení své vstupenky držitelé permanentních karet na sezonu 2022/2023. Předprodej pro ně začíná v pátek 12. srpna ve 13 hodin na pokladnách za severní věží našeho stadionu a probíhat bude až do pondělí. Přesnou otevírací dobu pokladen si můžete přečíst v informacích níže.

Vstupenky si mohou věrní permanentkáři kromě našich pokladen pořídit také online na webu permanentka.com. Majitelé celosezonních permanentek se mohou kromě rezervace svých míst těšit také na cenové zvýhodnění lístků při jejich nákupu, které je i nyní minimálně 20 %. Rezervace místa i garance zvýhodněné ceny platí do pondělních 17 hodin.

Na všechny evropské zápasy dochází jako v minulosti k blokaci míst v sektorech C a D a v částech sektorů S8 a T9. Pro permanentkáře, kterých se to týká, jsme opět připravili předrezervaci jejich míst v jiných sektorech. Pokud budete chtít tato předrezerovaná místa využít, pořídíte si svá místa rovněž pohodlně z domova na permanentka.com. Pokud si budete přát vybrat jiná místa z volných kapacit, je tak možné učinit přímo na pokladnách Doosan Areny případně zavolat na zákaznickou podporu Plzeňské vstupenky na čísle +420 277 012 677, která funguje od pondělí do pátku v čase od 8 do 17 hodin.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN PRO PERMANENTKÁŘE
Pátek, 13:00 – 18:00
Sobota a neděle, 9:00 – 17:00
Pondělí, 9:00 – 18:00

CENY PRO PERMANENTKÁŘE
1. kategorie 710 Kč
2. kategorie 590 Kč
3. kategorie 470 Kč
4. kategorie 330 Kč

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek odstartuje v úterý 16. srpna ve 13:00 na pokladnách Doosan Areny, online na webu Plzeňské vstupenky, a také na jejích prodejních místech. Prodej je omezený na maximální počet pěti vstupenek na jednu osobu.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN PRO VOLNÝ PRODEJ
Úterý 13:00 – 17:00
Středa 9:00 – 17:00

(dále až do vyprodání v těchto časech)

CENY PRO VOLNÝ PRODEJ
1. kategorie 890 Kč
2. kategorie 740 Kč
3. kategorie 590 Kč
4. kategorie 420 Kč

Poznámka redakce: potisk dresů FC Viktoria Plzeň zajišťuje Adapt print Plzeň.

Potisk triček

ADAPT print Plzeň je partnerem klubu FC Viktoria Plzeň

Potisk triček

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.08.2022 17:05



19 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka