Emanuel Ridi vařil z regionálních potravin na nádvoří Prazdroje

Festival Regionálních potravin Plzeňského kraje v pátek proběhl na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Návštěvníci ochutnali regionální výrobky, které si ve stáncích výrobců mohli zakoupit. Jak s nimi naložit v kuchyni jim ukázal Emanuele Ridi.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nechybělo předání ocenění Regionální potravina Plzeňského kraje zástupci Senátu a Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, ministerstva zemědělství i Plzeňského kraje.

Vítězové Regionální potraviny:


Kategorie:

Výrobek a výrobce:

1.

Masné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas

ŘEZNICKÝ COP PIKANTNÍ

ŘEZNICTVÍ – PIRNÍK, SPOL. SR.O.

2.

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

BEZ OCENĚNÍ

3.

Sýry včetně tvarohu

ŠÁDIN

ING. OLGA LUKŠOVÁ

4.

Mléčné výrobky ostatní

KEFÍR

VÁCLAV DUB

5.

Pekařské výrobky včetně těstovin

KLATOVSKÝ SVATEBNÍ KOLÁČ

STŘEDNÍ ŠKOLA ZEMĚDĚLSKÁ A POTRAVINÁŘSKÁ KLATOVY

6.

Cukrářské výrobky včetně cukrovinek

MÜSLENKY S VIŠNĚMI

LENKA HAVLOVÁ

7.

Alkoholické a nealkoholické nápoje

KAROLÍNA SVĚTLÁ 13°

ROBERT BENEŠ

8.

Ovoce a zelenina včerstvé nebo zpracované formě

KOUZELNÉ HRUŠKY SE SKOŘICÍ

OD MACHÁČKŮ S.R.O.

9.

Ostatní

SIVEN UZENÝ SHLAVOU

ZPRACOVNA RYB KLATOVY A.S.


 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka