Fakultní nemocnice zve se skřítkem Zdravínkem na sobotní Dětský den

Zážitková akce pro rodiny s dětmi se uskuteční na ranči Šídlovák v sobotu 19. května 2018 v rámci Evropského dne proti obezitě.

Cílená propagace v Plzni

Organizátoři by rádi touto aktivitou přispěli ke zvýšené informovanosti o narůstajícím problému dětské obezity, která se v současnosti stává  civilizační chorobou.
 
Dětský zdravý den začíná v sobotu 19. května ve 14 hodin na ranči Šídlovák, kde dobrovolníci centra TOTEM umožní účastníkům vyzkoušet si Nordic walking. Dále pokračuje pěší zdravou stezkou. Na dvou zastávkách budou připravené pohybové soutěže a známá klaunice Pepina naučí děti žonglovat a vyrábět balónková zvířata. Cíl zdravé stezky je  v Krašovská Aktivity centrum Plzeň, kde bude čekat skřítek Zdravínek s úkoly a ve třech prostorných  sálech jsou pro děti připravené oblíbené pohybové aktivity, jako jsou Jumping, Aikido, Parkour, Fly jóga, retro hry a mnoho dalších. Všichni účastníky budou moci ochutnat zdravé moučníky z kuchyně fakultní nemocnice (opravdu jsou dobré) a nutriční terapeuti rádi poradí ( a to nejen dětem), jak obezitě předcházet, či jak s ní bojovat.
 
Skřítek Zdravínek ukáže, co se za poslední dobu naučil,  zástupci firmy Lear Corporation mají pro děti připravené velké množství dárků a firma Globus nabídne zdravé odměny pro  účastníky pěší stezky. Pohodlí a skvělou atmosféru zajistí Krašovská Aktivity centrum Plzeň.
 

 „… je to těžší, když jsi těžší …“ Neseďte doma a přijďte prožít prima odpoledne plné pohybu a zdraví v sobotu 19. května společně s Fakultní nemocnicí Plzeň.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka