Festival kondice je zpět! Vstupenky na třetí ročník jsou již v prodeji

Již třetí ročník Festivalu kondice se koná ve spolupráci s mistry světa v areálu Krašovská Aktivity centrum Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Festival kondice je zpět! Den plný pohybu a cvičení opět proběhne s tvářemi projektu Olgou Šípkovou a Davidem Hufem, s mistry světa ve sportovním aerobiku, a to v sobotu 28. března 2020 v areálu Krašovská Aktivity centrum Plzeň. Vstupenky můžete zakoupit na recepci Krašovské nebo v Pohybovém studiu J&A za předprodejní cenu 590 Kč. Na místě je pak můžete zakoupit i v den konání, a to za 690 Kč.

Program bude navazovat na předchozí první dva ročníky, které vzbudily velmi pozitivní ohlas. Letos se opět chystá ještě pestřejší program a s ním i mnoho novinek. Už teď je jasné, že velkým tahákem bude opět cvičení s oběma patrony, tj. Olgou Šípkovou a Davidem Hufem (deep work, jóga). Dalšími potvrzenými lektory jsou Lenka Velínská se cvičením dance aerobic, pilates a jóga flow, Aneta Chodorová s tabatou, Zuzaná Hálová s jógou nebo Alena Hájkovou s bachata lady styling. Do programu bude pak letos zařazeno i oblíbené cvičení jumping. 

Festival kondice je spojením kondice, zdraví, pohybu a krásy. Na návštěvníky čeká výběr těch nejatraktivnějších cvičení pod vedením známých  lektorů, ale také spousta doprovodných aktivit. V programu budou letos opět i přednášky, chybět nebude ani slosování cen, poradenství a mnoho dalšího.

Více informací najdete na www.krasovska.cz!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka