Guľa v Plzni končí, poslední kapkou byla remíza s Příbramí

Po remíze 3:3 s Příbramí se vedení FC Viktoria Plzeň rozhodlo pro změnu na trenérské lavičce a po vzájemné dohodě ukončilo spolupráci s Adrianem Guľou. O jeho nástupci bude klub informovat na začátku nového týdne.

Cílená propagace v Plzni

„Pro odvolání trenéra jsme se rozhodli na základě neuspokojivých výsledků, a především špatného herního projevu, s nímž jsme nebyli spokojeni delší dobu,“ vysvětlil krok vedení Adolf Šádek, generální manažer klubu.

„Po sobotním zápase jsme se situací intenzivně zabývali a po vzájemné dohodě s trenérem jsme dospěli k závěru, že se naše cesty rozejdou. Adrianu Guľovi i jeho kolegům se sluší poděkovat za práci, kterou zde za rok a půl odvedli a popřát jim vše dobré jak v osobním, tak i profesním životě,“ dodal Adolf Šádek.

Společně s Adrianem Guľou končí na lavičce Viktorie i Marián Zimen, Ladislav Kubalík a Martin Kojnok.

„Chtěl bych poděkovat celému klubu, všem lidem v něm a speciálně panu Šádkovi za to, že jsem měl možnost vést takový klub. Dělali jsme maximum, ale sám cítím, že to zatím nepřinášelo očekávané výsledky. Věřím, že je v silách Viktorky, aby nad hlavu zvedla trofej a v příští sezoně hrála evropské poháry. Zůstanu i nadále fanouškem klubu i všech hráčů, které jsem zde mohl vést,“ řekl Adrian Guľa.

O tom, kdo se stane novým trenérem Viktorie Plzeň a povede ji v nadcházejících ligových zápasech a pohárovém finále, bude vedení klubu nyní jednat a na začátku nového týdne oznámí veřejnosti i fanouškům.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.05.2021 11:54



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka